specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 godz.
Twoje główne zadania: obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych; pomoc Szefowi kuchni i pozostałym kucharzom.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
5 dni
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.