Najnowsze oferty pracy

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy personelu, tworzenie grafików, Zarządzanie budżetem, Przygotowywanie i obsługa eventów, Przygotowanie zestawień i raportów, Przestrzeganie zasad higieny, BHP oraz standardów Sodexo, Rekrutacja, Prowadzenie szkoleń dla pracowników, Utrzymywanie dobrych...
  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    9 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Łódź Manager Restauracji Łódź
Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

Dussmann Polska Sp.z o.o.
Łódź
praca stacjonarna
1732 dni temu
Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii
Miejsce pracy: Łódź

Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu Gastronomii, w związku z realizacją kolejnych celów biznesowych oraz rozwojem struktur poszukuje Kandydatów/ek na stanowisko:

 

Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

(Catering – Żywienie Zbiorowe)

 

Polska Zachodnia: Szczecin, Poznań, Łódź

Oferujemy:

  • rozwój zawodowy w międzynarodowej korporacji w branży usług
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie wraz z pakietem premiowym
  • niezbędne narzędzia pracy (telefon, komputer, samochód służbowy)
  • pakiet benefitów (opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe na życie, dofinansowanie posiłków)
  • odpowiedzialne i samodzielne stanowisko pracy
  • możliwość wdrażania własnych rozwiązań i realny wpływ na realizację celów biznesowych

Zakres obowiązków:

  • zarządzanie restauracjami o charakterze lunchowni w biurowcach oraz zakładach pracy i innych punktach zbiorowego żywienia
  • odpowiedzialność za budżet regionu i realizację wskaźników biznesowych
  • optymalizacja kosztów w przypisanym regionie zgodnie z założoną przez Firmę strategią
  • analiza raportów finansowych i wdrażanie zmian operacyjnych
  • rozliczanie podległych kierowników z wykonanych zadań, nadzorowanie funkcjonowania restauracji w ramach powierzonego regionu
  • wdrażanie standardów firmowych w regionie, wraz z rozwiązaniami marketingowymi
  • koordynowanie otwarć nowych restauracji w regionie
  • przygotowanie celów bonusowych dla Kierowników Restauracji
  • coroczna ocena pracy i ewaluacja kompetencji podległych Kierowników Restauracji
  • rozwój Kierowników Restauracji – tworzenie planów poprawy, szkolenie, delegowanie odpowiedzialności,
  • przygotowywanie, przedstawianie i negocjowanie zmian w kontraktach, w ramach restauracji
  • utrzymywanie stałych długofalowych relacji z klientami oraz tworzenie klimatu sprzyjającego rozwijaniu współpracy

Oczekiwania:

  • zdolności przywódcze i umiejętność zarządzania zespołem, sprawne podejmowanie decyzji
  • minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej
  • umiejętność analitycznego myślenia
  • elastyczność – umiejętność pracy w dynamicznie zmieniającym się środowisku
  • wspieranie swoją postawą w pracy naczelnych wartości korporacyjnych
  • umiejętność pracy w zespole
  • nastawienie na osiąganie rezultatów i konsekwencja w działaniu
  • inicjatywa, kreatywności i niestereotypowe myślenie
  • szacunek dla innych
  • nastawienie na satysfakcję klienta i rozumienie jego potrzeb
  • zdolności rozwijania i szkolenia innych
  • samodzielność w działaniu
  • dojrzałość emocjonalno - zawodowa
  • świadomość swojej roli w firmie i pozytywna postawa
  • wiedza z zakresu zarządzania w obrębie sieci i znajomość narzędzi
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy personelu, tworzenie grafików, Zarządzanie budżetem, Przygotowywanie i obsługa eventów, Przygotowanie zestawień i raportów, Przestrzeganie zasad higieny, BHP oraz standardów Sodexo, Rekrutacja, Prowadzenie szkoleń dla pracowników, Utrzymywanie dobrych...
  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    9 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...