Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   śląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca śląskie Wieszowa Technolog żywności Wieszowa
Referent ds. Jakości / Technolog

Referent ds. Jakości / Technolog

Indyk-Śląsk Sp. z o.o.
Wieszowa
specjalista (mid)
umowa o pracę
praca stacjonarna
583 dni temu

Firma INDYK-ŚLĄSK działa na polskim rynku od 1995 roku. Jej korzenie sięgają Gospodarstwa Rolnego, które zajmowało się hodowlą indyka rzeźnego, a z czasem rozpoczęło indywidualny ubój i hurtową sprzedaż elementów indyczych. Dynamiczny rozwój Gospodarstwa Rolnego doprowadził do wyodrębnienia się firmy INDYK-ŚLĄSK, jako samodzielnej ubojni, która w chwili obecnej dzięki swej determinacji prężnie działa na rynku ciągle rozwijając się i bogacąc o nowe doświadczenia. Firma posiada fermy, gdzie hodowane są indyki i rzeźne dla własnych potrzeb. Rozpoczynając swą działalność firma INDYK-ŚLĄSK liczyła się z istniejącą konkurencją oraz koniecznością ciągłych inwestycji mających na celu w jak najwyższym stopniu zaspokojenie potrzeb swych odbiorców. Sukcesem ogromnych nakładów inwestycyjnych dla naszego przedsiębiorstwa było otrzymanie decyzji z dnia 1 lipca 2004 roku Państwowego Lekarza Weterynarii w Tarnowskich Górach dotyczącej pozwolenia na handel na rynki państw członkowskich Unii Europejskiej.

Referent ds. Jakości / Technolog
Miejsce pracy: Wieszowa
Opis stanowiska
  • Kontrola jakości surowców w toku produkcji oraz produktu finalnego, sprawdzanie prawidłowości obróbki i pakowania,
  • Pobieranie prób do badań milkrobiologicznych i ocena surowców i produktów,
  • Szkolenie oraz kontrolowanie innych pracowników w zakresie jakości,
  • Ustalanie przyczyn powstawania niezgodności wyrobu, formułowanie i prowadzenie zapisów ze stwierdzonych niezgodności,
  • Nadzór nad przestrzeganiem obowiązujących procedur i instrukcji zawartych w systemach zarządzania jakością,
  • Przeprowadzanie prób technologicznych aktualnych i nowych produktów.
Wymagania
  • Wykształcenie minimum średnie, studia wyższe o profilu technolog żywności, towaroznawstwo lub biologia będą dodatkowym atutem,
  • Znajomość technik i narzędzi pomiarowych w przemyśle spożywczym,
  • Bardzo dobra organizacja pracy oraz zdolności analityczne,
  • Umiejętność współpracy z zespołem,
  • Znajomość systemów: HACCP, IFS, BRC.
Oferujemy
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
  • Stabilne i dobre warunki pracy i płacy oraz możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
  • Możliwość realizacji swoich pomysłów o obszarze technologii nowych produktów,
  • Pracę w zgranym zespole, wspierającym się w każdej sytuacji,
  • Ubezpieczenie na życie finansowane przez pracodawcę.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   śląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...