Czy wiesz, że:
- Jesteśmy drugim co do wielkości producentem piwa w Polsce. Mamy 5 browarów w takich lokalizacjach jak: Żywiec, Warka, Elbląg, Leżajsk i Cieszyn. Zatrudniamy w nich blisko 1 000 pracowników.
- Z sukcesem łączymy tradycje piwowarskie z nowoczesną wiedzą techniczną. W swoim portfolio mamy takie marki jak: Żywiec, Heinkenen, Desperados, Warka, Tatra, EB, Specjal, Leżajsk, Brackie, Królewskie czy Dziki Sad.
- Łańcuch dostaw Grupy Żywiec regularnie otrzymuje nagrody „Doskonałość TPM” – Japońskiego Instytutu za najbardziej efektywne rozwiązania produkcyjne i zajmują czołowe miejsca w rankingach browarów Grupy Heineken.
Program Stażowy w Dziale Technologii i Jakości
Miejsce pracy: Elbląg
- Zatrudniamy na umowę o pracę i otrzymujesz dostęp do naszych benefitów
- Trwa 1 rok i po jego zakończeniu otrzymujesz rolę Specjalisty lub wchodzisz na roczną ścieżkę Liderską
- Chcemy rozwinąć Twój Talent oraz przygotować Cię do pełnienia roli Specjalisty lub Lidera Grupy Żywiec
- Pracę rozpoczynasz od wdrożenia, podczas którego poznasz specyfikę biznesu i proces warzenia piwa
- Będziesz realizował ambitne projekty biznesowe a ich efekty zobaczysz w rynku
- Otrzymasz regularną informację zwrotną na temat swojej pracy
- Możesz skorzystać z działań rozwojowych takich jak: szkolenia, warsztaty, sesje mentoringowe
- Masz jasno określoną ścieżkę rozwoju a Twoje wynagrodzenie zależy od wyników jakie osiągasz
- Osoby o najwyższym potencjalne rozwojowym wchodzą na ścieżkę liderską, która przygotowuje do pełnienia kluczowych ról i zarządzania zespołem
Poszukujemy:
- Absolwenta kierunków związanych z technologią żywności, biotechnologią, inżynierią chemiczną i procesową
- Z maksymalnie 2 letnim doświadczeniem zawodowym
- Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego
- Dyspozycyjności do pracy w pełnym wymiarze godzin
- Otwartości na zmianę, pro aktywności, przedsiębiorczości
- Innowacyjnego podejścia do szukania rozwiązań i przekonywania do nich innych
Opis projektów, za które będziesz odpowiedzialny/a:
- Podczas Programu zdobędziesz praktyczną wiedzę i umiejętności na temat Procesu Technologicznego w Browarze
- Kilka miesięcy spędzisz w każdym z następujących działów: warzelnia, fermentacja, filtracja, rozlewnia oraz w dziale Lean managementu (TPM).
- Postępy Twojej pracy będą na bieżąco weryfikowane
- Będziesz realizował zadania problemowe mające na celu podniesienie jakości produktu finalnego, redukcji strat w procesie oraz związane z wdrożeniem innowacji produktowych i technologicznych
- Staż realizowany jest w dwóch browarach: pierwsze 6 miesięcy spędzisz w browarze w Warce, docelowo Twoim miejscem pracy będzie browar w Elblągu