Program Stażowy Manufacturing Trainee
Miejsce pracy: Białystok
Browar Dojlidy w Białymstoku, Kompania Piwowarska
Założenia Programu stażowego:
- Manufacturing Trainee Program to 18 miesięczny program stażowy, którego celem jest zdobycie wiedzy technologicznej, biznesowej i interpersonalnej
- Program składa się z kilku etapów: ogólne wprowadzenie , zapoznanie się z obszarem produkcji, prowadzenie wybranych projektów i ich ocena
- Przez kilka miesięcy stażysta będzie członkiem różnych zespołów: produkcji, rozlewu, techniki, jakości, co umożliwi mu poznanie zasad funkcjonowania organizacji oraz zdobycie szerokiego doświadczenia
- Stażysta będzie miał swojego mentora oraz otrzyma na bieżąco informacje zwrotną na temat postępów w pracy
Zapraszamy Cię do udziału w programie Manufacturing Trainee Program jeśli:
- Jesteś studentem ostatniego roku studiów magisterskich lub absolwentem z technologicznym wyksztalceniem (biotechnologia, technologia żywności, technologia chemiczna, chemia, inżynieria chemiczna i kierunki pokrewne) z maksymalnie 2 letnim doświadczeniem zawodowym
- Posługujesz się bardzo dobrze językiem angielskim (B2/C1)
- Posiadasz wysokie umiejętności interpersonalne i przywódcze
- Posiadasz umiejętności szybkiego przystosowywania się do nowych sytuacji i otoczenia
- Szukasz nowych wyzwań
- Jesteś mobilny i zorientowany na rozwój
Co możemy Ci zaoferować:
- Interesujący i pełny wyzwań program stażowy Manufacturing Trainee w jednej z największych firm FMCG w Polsce
- dostęp do nowoczesnych rozwiązań
- profesjonalne, dynamiczne środowisko pracy
- ·otwartość na Twoje pomysły i możliwość wdrażania własnych rozwiązań
- ·niezbędne narzędzia pracy oraz pakiet benefitów oferowanych przez firmę m.in. rodzinny pakiet medyczny (prywatna opieka medyczna), kafeteryjny pakiet motywacyjny (w tym pakiet sportowy), deputat piwny i wiele innych korzyści
Rekrutacja na Manufacturing Trainee Program jest wieloetapowa.
Kompania Piwowarska skupia trzy browary o wieloletniej historii: Tyskie Browary Książęce (rok założenia - 1629), Browar Dojlidy w Białymstoku (1768) i Lech Browary Wielkopolski w Poznaniu (1895). To w nich warzymy najchętniej wybierane przez Polaków piwa, między innymi: Żubra, Tyskie, Lecha, Dębowe, Redd'sa oraz kolekcję specjalności Książęcego. Sprawdzone receptury, naturalne składniki, nieskazitelna czystość w naszych browarach a przede wszystkim umiejętności doświadczonych piwowarów - to wszystko sprawia, że warzone przez nas piwa są cenione w Polsce i za granicą. Jako firma odpowiedzialna społecznie troszczymy się o ludzi i środowisko wokół nas. Realizując strategię „Postaw na piwo” promujemy odpowiedzialność i umiarkowanie w spożywaniu alkoholu, szkolimy sprzedawców, oszczędzamy wodę i energię, wspieramy rozwój naszych partnerów biznesowych i angażujemy się w wolontariat. Mamy zaszczyt być sponsorem wielu lokalnych drużyn.