Zakład produkcyjny Dijo to prężnie rozwijająca się dolnośląska firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli w Europie Centralnej i Wschodniej oraz laureat nagrody Forbes. W związku z rozwojem swojej działalności poszukujemy osoby na stanowisko:
- Nadzór nad produkcją ciasta
- Obsługa maszyn produkcyjnych
- Zarządzanie dokumentacją i raportami
- Utrzymywanie porządku i dbałość o materiały oraz narzędzia
- Preferowane wykształcenie gastronomiczne
- Gotowość do pracy zmianowej
- Posiadanie aktualnej książeczki sanepid
- Zaangażowanie i umiejętność pracy zespołowej
- Umowę o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie gastronomicznej
- Konkurencyjne wynagrodzenie i system premiowy
- Premie za rekomendacje pracowników oraz dodatek frekwencyjny
- Szeroki pakiet benefitów (MultiSport, opieka medyczna, ubezpieczenie)
- Szkolenia i rozwój zawodowy
- Pożyczki na korzystnych warunkach
- Dobre warunki socjalne
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.