Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 30,00 zł brutto/godz.
6 dni
Twoje zadania: Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny; Orzeczenie z...
Praca od poniedziałku do piątku. Możliwość wyboru godzin pracy pomiędzy 10.30 a 20.30 - pełny lub niepełny etat. Stawka godzinowa - 31 PLN brutto za godzinę z możliwością podwyżki po 3 miesiącach pracy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: Pomoc w kuchni bez gotowania, Zmywanie termoportów, GN-ów, zastawy, Obieranie warzyw, Robienie kanapek, koktajli dla dzieci - robienie podwieczorków, Pakowanie i wydawanie posiłków. Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych, Mile widziane doświadczenia na...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoje główne zadania: obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych; pomoc Szefowi kuchni i pozostałym kucharzom.
Horeca Service – Polski HR Sp. z o.o. jest firmą specjalizującą się w rekrutacjach, pośrednictwie pracy oraz szkoleniach w branży HoReCa. Współpracujemy z lokalami gastronomicznymi i obiektami wypoczynkowymi w Polsce i za granicą. Należymy do Polskiego Holdingu Rekrutacyjnego S.A.
Horeca Service - Polski HR sp. z o. o jako Agencja Rekrutacyjna jest wpisana przez Marszałka Województwa Małopolskiego do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod numerem 6117.
Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osoby do pracy na stanowisku:
Pracownik hotelu
Miejsce pracy: Warszawa
OPIS STANOWISKA PRACY:
przygotowanie dań a la carte,
ścisła współpraca z innymi pracownikami,
dbanie o czystość w miejscu pracy,
dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań.
WYMAGANIA:
doświadczenie
wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
dyspozycyjność,
zaangażowanie,
kreatywność,
motywacja i chęć do pracy,
aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych.
Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 30,00 zł brutto/godz.
6 dni
Twoje zadania: Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny; Orzeczenie z...
Praca od poniedziałku do piątku. Możliwość wyboru godzin pracy pomiędzy 10.30 a 20.30 - pełny lub niepełny etat. Stawka godzinowa - 31 PLN brutto za godzinę z możliwością podwyżki po 3 miesiącach pracy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: Pomoc w kuchni bez gotowania, Zmywanie termoportów, GN-ów, zastawy, Obieranie warzyw, Robienie kanapek, koktajli dla dzieci - robienie podwieczorków, Pakowanie i wydawanie posiłków. Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych, Mile widziane doświadczenia na...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoje główne zadania: obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych; pomoc Szefowi kuchni i pozostałym kucharzom.