Pracownik Gastronomii/Kucharz (3/4 etatu), IKEA Retail, Warszawa/Targówek
W IKEA szukamy ludzi, nie CV. Wierzymy, że podzielamy wartości, którymi kierujesz się na co dzień. To, że patrzysz na świat inaczej niż większość osób jest ważniejsze od Twojego dotychczasowego doświadczenia.
W IKEA Food dbamy o to, aby nie tylko zakupy były przyjemnością, dlatego codziennie serwujemy naszym gościom ich ulubione dania. Jeśli jesteś zorganizowany i lubisz pracę z klientem oraz w zespole, oznacza to, że czekamy właśnie na Ciebie! Nie musisz mieć doświadczenia – wszystkiego Cię nauczymy. Otwarta głowa na nową wiedzę, inicjatywa oraz zainteresowanie branżą gastronomiczną będą dodatkowymi plusami.
Jako Pracownik Gastronomii/Kucharz będziesz przede wszystkim:
- przygotowywać i serwować posiłki dla klientów Restauracji w IKEA oraz w Restauracji pracowniczej,
- inicjować rozmowy z klientami i obsługiwać ich z troską i uwagą, dzieląc się swoją wiedzą o serwowanych daniach,
- dbać o jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację menu,
- pracować w trybie zmianowym oraz w weekendy (oferujemy elastyczny grafik układany z 2-miesięcznym wyprzedzeniem).
Praca w IKEA Food to praca pełna wyzwań i odpowiedzialnych zadań. Mamy tutaj realny wpływ na zmianę i ciągle szukamy nowych sposobów działania, które pomogą nam usprawnić codzienną pracę. Dołączając do IKEA, zyskasz nie tylko wartościowe doświadczenie i umiejętności, ale również zespół, na którym możesz polegać oraz możliwość rozwoju na Twoich zasadach – w końcu to #TyJesteśZmianą.
- umowa o pracę,
- wynagrodzenie minimalnie 20 PLN brutto za godzinę (dla 3/4 etatu minimalne wynagrodzenie miesięczne wyniesie ok. 2 520 PLN brutto),
- roczny system premiowy, opieka medyczna, plan emerytalny oraz ubezpieczenie NNW,
- zniżka pracownicza, dofinansowanie posiłków, codziennie świeże owoce,
- możliwość wyboru benefitów (np. karty MultiSport)
- bony pieniężne przyznawane z okazji jubileuszu pracy, Bożego Narodzenia, narodzin dziecka, etc.