Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   śląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    2 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    8 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    6 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    11 godz.
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
Zobacz więcej ofert pracy

Pełnomocnik ds. HACCP

Indyk-Śląsk Sp. z o.o.
Wieszowa
4 500 - 6 000 zł brutto/mies.
specjalista (mid)
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
651 dni temu

Firma INDYK-ŚLĄSK działa na polskim rynku od 1995 roku. Jej korzenie sięgają Gospodarstwa Rolnego, które zajmowało się hodowlą indyka rzeźnego, a z czasem rozpoczęło indywidualny ubój i hurtową sprzedaż elementów indyczych. Dynamiczny rozwój Gospodarstwa Rolnego doprowadził do wyodrębnienia się firmy INDYK-ŚLĄSK, jako samodzielnej ubojni, która w chwili obecnej dzięki swej determinacji prężnie działa na rynku ciągle rozwijając się i bogacąc o nowe doświadczenia. Firma posiada fermy, gdzie hodowane są indyki i rzeźne dla własnych potrzeb. Rozpoczynając swą działalność firma INDYK-ŚLĄSK liczyła się z istniejącą konkurencją oraz koniecznością ciągłych inwestycji mających na celu w jak najwyższym stopniu zaspokojenie potrzeb swych odbiorców. Sukcesem ogromnych nakładów inwestycyjnych dla naszego przedsiębiorstwa było otrzymanie decyzji z dnia 1 lipca 2004 roku Państwowego Lekarza Weterynarii w Tarnowskich Górach dotyczącej pozwolenia na handel na rynki państw członkowskich Unii Europejskiej.

Pełnomocnik ds. HACCP
Miejsce pracy: Wieszowa
Opis stanowiska:
  • Kontrola jakości surowców w toku produkcji oraz produktu finalnego, sprawdzanie prawidłowości obróbki i pakowania,
  • Pobieranie prób do badań milkrobiologicznych i ocena surowców i produktów,
  • Szkolenie oraz kontrolowanie innych pracowników w zakresie jakości,
  • Ustalanie przyczyn powstawania niezgodności wyrobu, formułowanie i prowadzenie zapisów ze stwierdzonych niezgodności,
  • Nadzór nad przestrzeganiem obowiązujących procedur i instrukcji zawartych w systemach zarządzania jakością,
  • Przeprowadzanie prób technologicznych aktualnych i nowych produktów
Wymagania
  • Wykształcenie minimum średnie, studia wyższe o profilu technolog żywności, towaroznawstwo lub biologia będą dodatkowym atutem,
  • Znajomość technik i narzędzi pomiarowych w przemyśle spożywczym,
  • Bardzo dobra organizacja pracy oraz zdolności analityczne,
  • Umiejętność współpracy z zespołem,
  • Znajomość systemów: HACCP, IFS, BRC.
Oferujemy:
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
  • Stabilne i dobre warunki pracy i płacy oraz możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
  • Możliwość realizacji swoich pomysłów o obszarze technologii nowych produktów,
  • Pracę w zgranym zespole, wspierającym się w każdej sytuacji,
  • Ubezpieczenie na życie finansowane przez pracodawcę
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Firma INDYK-ŚLĄSK działa na polskim rynku od 1995 roku. Jej korzenie sięgają Gospodarstwa Rolnego, które zajmowało się hodowlą indyka rzeźnego, a z czasem rozpoczęło indywidualny ubój i hurtową sprzedaż elementów indyczych. Dynamiczny rozwój Gospodarstwa Rolnego doprowadził do wyodrębnienia się firmy INDYK-ŚLĄSK, jako samodzielnej ubojni, która w chwili obecnej dzięki swej determinacji prężnie działa na rynku ciągle rozwijając się i bogacąc o nowe doświadczenia. Firma posiada fermy, gdzie hodowane są indyki i rzeźne dla własnych potrzeb. Rozpoczynając swą działalność firma INDYK-ŚLĄSK liczyła się z istniejącą konkurencją oraz koniecznością ciągłych inwestycji mających na celu w jak najwyższym stopniu zaspokojenie potrzeb swych odbiorców. Sukcesem ogromnych nakładów inwestycyjnych dla naszego przedsiębiorstwa było otrzymanie decyzji z dnia 1 lipca 2004 roku Państwowego Lekarza Weterynarii w Tarnowskich Górach dotyczącej pozwolenia na handel na rynki państw członkowskich Unii Europejskiej.

 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   śląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    2 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    8 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    6 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    11 godz.
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.