Ogłoszenie numer: 1181696, z dnia 2016-07-13
Kompleks dwóch hoteli z 393 pokojami, 16 multimedialnymi salami konferencyjnymi oraz premium wellness SPA no. 5, działający pod markami z rodziny Hilton Worldwide w Krakowie - Doubletree by Hilton hotel Krakow & Convention Center oraz Hampton by Hilton Krakow, poszukują idealnego kandydata na stanowisko:
Pastry Chef / Cukiernik
Miejsce pracy: Kraków
Opis stanowiska
-
zapewnienie właściwego przygotowywania deserów do restauracji hotelowej oraz na konferencje i bankiety, zgodnie z obowiązującymi standardami
- dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług
-
dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur
-
utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
Wymagania
-
minimum dwuletnie doświadczenie w pracy na stanowisku cukiernika
-
znajomość podstaw z zakresu sztuki cukierniczej i piekarskiej
-
zorientowanie na wysoki standard obsługi gościa
-
samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
-
odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu i zadań
-
wysoka kultura osobista i otwartość na ludzi
-
podstawowa wiedza z zakresu HACCP
-
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
-
sumienność i rzetelność
-
dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym
-
aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
-
kreatywność oraz znajomość nowych trendów w cukiernictwie będzie dodatkowym atutem
Oferujemy
-
stabilne zatrudnienie – wstępny kontrakt na okres roku, z możliwością długotrwałej współpracy, umowa o prace
-
atrakcyjne wynagrodzenie
-
pomoc w znalezieniu zakwaterowania
-
bezpłatne wyżywienie
-
urlop wypoczynkowy, ciekawą pracę w zespole profesjonalistów i ludzi z pasją
-
szkolenia
-
możliwość rozwoju i awansu w ramach marki Hilton Worldwide
-
preferencyjną stawkę pracowniczą na pobyt w hotelach Hilton Worldwide na całym świecie