Najnowsze oferty pracy

  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    14 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kucharz - Kebap Master

    KREUZBERG Kraft Kebap   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   28,10 - 33,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz / Kucharka

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz kuchni gorącej / zimnej / śniadaniowej

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
  • Kucharz hotelowy

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
  • Pomoc kuchenna - zmywająca

    Brofaktura   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych; pomoc Szefowi kuchni i pozostałym kucharzom.
  • Pomoc kuchenna - zmywająca

    Brofaktura   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Zobacz więcej ofert pracy

Młodszy Kucharz

LS travel foodservice Poland Sp. z o.o.
Warszawa
praca stacjonarna
3424 dni temu

Ogłoszenie numer: 773083, z dnia 2015-08-06

Legendarna sieć PAUL 

zarządzana w Polsce przez LS travel foodservice Poland

poszukuje kandydatów do pracy w Warszawie na stanowisku:

Młodszy Kucharz

Miejsce pracy: Warszawa

 

Opis stanowiska

  • Produkcja i przygotowywanie dań zgodnie ze standardami sieci PAUL
  • Pilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
  • Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku

Wymagania

  • Wykształcenie kierunkowe lub/ i doświadczenia zawodowe na w/w stanowisku
  • Gotowość do podnoszenia kwalifikacji zawodowych
  • Dyspozycyjność
  • Umiejętność organizacji pracy
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość systemu HACCP i BHP
  • Praca zgodnie z wytyczonymi standardami
  • Odpowiedzialność i sumienność
  • Aktualna książeczka dla celów sanitarno - epidemiologicznych

Oferujemy

  • Pracę w stabilnej, międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, ½ etatu
  • Możliwość rozwoju zawodowego, zdobycia nowych kwalifikacji i awansu w firmie
  • Ciekawą i pełną wyzwań pracę w gronie profesjonalistów
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    14 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kucharz - Kebap Master

    KREUZBERG Kraft Kebap   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   28,10 - 33,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz / Kucharka

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz kuchni gorącej / zimnej / śniadaniowej

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
  • Kucharz hotelowy

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
  • Pomoc kuchenna - zmywająca

    Brofaktura   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych; pomoc Szefowi kuchni i pozostałym kucharzom.
  • Pomoc kuchenna - zmywająca

    Brofaktura   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.