Od ponad 20 lat rozwijamy sieć nowoczesnych hoteli cenionych zarówno przez segment korporacyjny, jak i turystów indywidualnych. Aktualnie pod marką Qubus Hotel funkcjonuje 12 obiektów. Zapewnienie komfortu dla naszych Gości oraz najwyższej jakości świadczonych usług stanowi priorytet w naszej działalności i jednocześnie staje się wyznacznikiem rozwoju całej sieci. Dołącz już dziś do naszego zespołu i twórz z nami najlepszy hotel w mieście.
Do trzygwiazdkowego hotelu w Łodzi poszukujemy odpowiedzialnej i zorganizowanej osoby zainteresowanej stałą pracą na stanowisku:
Miejsce pracy: Łódź
Młodszy Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości, zgodnej z standardami sieci Qubus Hotel.
Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:
- doświadczenia w pracy w gastronomii (w kuchni) lub wykształcenia gastronomicznego;
- znajomości organizacji pracy w kuchni;
- umiejętności pracy w zespole;
- odpowiedzialności i dobrej organizacji własnej pracy;
- zaangażowania i chęci do dalszej nauki.
Oferujemy:
- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy;
- poznanie najlepszych standardów pracy w gastronomii;
- dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
- interesującą pracę w gronie profesjonalistów;
- udział w szkoleniach oraz w konkursach kulinarnych;
- dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
- możliwość rozwoju zawodowego i awansu w ramach całej sieci Qubus Hotel.