Do trzygwiazdkowego hotelu w Głogowie poszukujemy osoby zorganizowanej i odpowiedzialnej, zainteresowanej stałą pracą na stanowisku:
Młodszy Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości, zgodnej z standardami sieci Qubus Hotel.
-
minimum rocznego doświadczenia w pracy w gastronomii
(w kuchni); -
znajomości organizacji pracy w kuchni;
-
umiejętności pracy w zespole;
-
odpowiedzialności i dobrej organizacji własnej pracy;
-
zaangażowania i chęci do dalszej nauki.
-
wykształcenie gastronomiczne.
-
stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-
dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do Karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;
-
poznanie najlepszych standardów pracy w gastronomii;
-
interesującą pracę w gronie profesjonalistów;
-
dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;
-
możliwość rozwoju i awansu w ramach całej sieci Qubus Hotel.