- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i pakowanie,
- Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów,
- Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO,
- Praca również w weekendy i święta - grafikowo, rozpoczęcie pracy od 6.00 - nie ma możliwości późniejszego rozpoczęcia pracy, praca do 14-stej lub dłużej.
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza,
- Pasja do gotowania,
- Entuzjazm i pozytywne nastawienie,
- Umiejętność pracy w zespole,
- Ważna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
- Pracę w nowej, lśniącej kuchni w nowym zespole,
- Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie, z możliwością przejścia na umowę o pracę,
- Możliwość rozwoju zawodowego poprzez udział w szkoleniach,
- Terminowe wypłaty, przelewem na konto bankowe,
- Współfinansowanie benefitów po okresie próbnym - karty sportowej i prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenie grupowe.
Prosimy o wysyłanie CV za pomocą przycisku aplikowania.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.