Jesteśmy częścią ARPI Group, norweskiego holdingu, który od 17 lat skutecznie realizuje rekrutacje dla różnych gałęzi biznesu. Obecnie dla naszego klienta, międzynarodowej spółki z branży hotelowej (4*) prowadzimy rekrutację na stanowisko:
Manager Restauracji
Miejsce pracy: Warszawa
Zakres obowiązków
- zarządzanie podległym personelem i motywowanie go do osiągania założonych celów, rekrutacja personelu i podstawowe szkolenie,
- koordynacja i nadzór nad funkcjonowaniem obsługi kelnersko – barmańskiej,
- dbałość nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji i baru,
- stała i aktywna współpraca z szefem kuchni,
- ·nadzór nad realizacją wyposażenia restauracji,
- ·odpowiedzialność za realizację polityki kosztowej i cenowej,
- realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji
- koordynacja obszaru produkcji oraz sprzedaży, dążenie do zapewnienia satysfakcji klientów poprzez dostarczenie produktów o wysokiej jakości oraz profesjonalną obsługę, współpraca z pozostałymi działami Hotelu.
Poszukiwane kompetencje
- przynajmniej 2-letnie doświadczenie w gastronomii hotelowej (doświadczenie na stanowisku managerskim/kierowniczym będzie dodatkowym atutem),
- dyspozycyjność i zaangażowanie,
- bardzo dobra znajomość branży gastronomicznej/restauracyjnej/hotelarskiej,
- bardzo dobra organizacja i nadzór pracy własnej i podległego zespołu pracowników,
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego,
- umiejętności sprzedażowe oraz negocjacyjne poparte sukcesami,
- znajomości przepisów BHP, HACCP.
Oferujemy
- ciekawą i pełną wyzwań pracę w dynamicznym zespole,
- zatrudnienie w ramach umowy o pracę,
- pracę w środowisku biznesowym z najbardziej rozpoznawalnymi markami w kraju,
- interesujące wyzwanie związane z współprowadzeniem prestiżowego obiektu hotelarsko-gastronomicznego, atrakcyjne miejsce pracy.