Manager Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Skawina
Opis stanowiska:
- Codzienne nadzorowanie działalności restauracji,
- Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób)
- Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników.
- Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem pracy personelu.
- Motywowanie zespołu oraz dbanie o pozytywną atmosferę w miejscu pracy.Kontrola kosztów operacyjnych oraz przygotowywanie budżetu restauracji.
- Monitorowanie przychodów i wydatków oraz sporządzanie raportów finansowych.Utrzymywanie wysokiego poziomu satysfakcji klienta.
- Rozpatrywanie skarg i reklamacji oraz wdrażanie działań naprawczych.
- Organizowanie wydarzeń specjalnych oraz promocji.
Wymagania:
- Minimum 2-letnie doświadczenie w samodzielnym zarządzaniu restauracją,
- Praktyczna znajomość zagadnień związanych z prowadzeniem restauracji,
- Znajomość systemu HACCP oraz międzynarodowych standardów bezpieczeństwa żywności,
- Bardzo dobra organizacja pracy oraz samodzielność,
- Umiejętność pracy pod presją czasu,
- Znajomość systemów: Gastro POS (mile widziana),
- Umiejętność kierowania zespołem i motywowania pracowników.
Oferujemy:
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, poniedziałek - piątek w godz. 8:00-16:00
- Możliwości rozwoju w międzynarodowej firmie,
- Rozbudowany system szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych,
- Świetną atmosferę pracy, wspólnie z ludźmi, którzy wierzą w wartości firmy i wprowadzają je w życie.
Poznaj
Sodexo Polska Spółka z o. o.
Od początku naszego istnienia, w Sodexo mamy konkretną wizję działalności – to ona wytycza kierunek, w którym zmierzamy. Przyjęta przez nas perspektywa stoi u podstaw wszystkiego, co robimy.Wierzymy, że konkretne działania i codzienne wysiłki prowadzą do realnej poprawy życia ludzi, lokalnych społeczności i funkcjonowania naszej planety. Właśnie dlatego naszym celem jest czynienie życia lepszym dla wszystkich.