Pulire Warehouse oferuje usługi w zakresie prac magazynowych i gastronomicznych na halach magazynowych oraz w dużych centrach dystrybucyjnych i logistycznych.
Obecnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko
Manager Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Ruda Śląska
Zakres obowiązków:
- Zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
- Realizacja budżetu i założeń sprzedażowych ustalanych na zasadzie współpracy z Kierownikiem Regionalnym
- Zarządzaniem kosztami w lokalu
- Dbałość o jakość i serwis w zarządzanej restauracji
- Ustalanie menu wraz z szefem kuchni
- Przestrzeganie zasad HACCP/GHP/GMP
- Budowanie dobrych relacji z klientem
Czego oczekujemy
- Doświadczenie na stanowisku Kierownika lub Managera restauracji/stołówki pracowniczej min. 2 lata
- Znajomość struktury kosztów w restauracji
- Umiejętność tworzenia grafików i organizacji pracy podległego zespołu
- Znajomość pakietu Office (w szczególności Excel)
- Doświadczenia w zarządzaniu ludźmi
- Otwartości i energia
Co oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w solidnej firmie w ramach Umowy o pracę
- Realny wpływ na sposób funkcjonowania podległej restauracji
- Konkretne i jasno sprecyzowane cele oparte na wspólnych decyzjach
- Współpracę z przełożonymi na partnerskich zasadach gdzie najważniejsze jest zadowolenia klienta
- Bezpłatne posiłki pracownicze
- Opiekę medyczną