Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Barów TRIBE

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Kierownik Restauracji TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    10 dni
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager kawiarnio-lodziarni

4D LAB SP. Z O.O.
Kraków
praca stacjonarna
2633 dni temu
Manager kawiarnio-lodziarni
Miejsce pracy: Kraków

Jesteśmy znaną na całym świecie siecią lodziarni włoskich.
W Polsce istniejemy już od kilku lat w Krakowie.

 

W związku z rozwojem naszej firmy poszukujemy osoby na stanowisko Managera kawiarnio-lodziarni.

 

 

Zadania:
  • Zapewnianie najwyższego standardu jakości oraz obsługi klienta;
  • Organizacja i nadzór pracy personelu;
  • Optymalizacja efektywności ekonomicznej;
  • Dbanie o profesjonalny wizerunek restauracji;
  • Planowanie i zarządzanie zaopatrzeniem restauracji;
  • Utrzymywanie przestrzegania zasad BHP i HACCP;
  • Praca nad rozwojem restauracji, w tym pozyskiwanie nowych Klientów.
Wymagania:
  • Język włoski- biegły w mowie i piśmie;
  • Mile widziane doświadczenie związane z pracą na stanowisku kierownika restauracji w Polsce lub za granicą;
  • Znajomość branży gastronomicznej, systemów zarządzania obiektem gastronomicznym;
  • Zdolność budowania pozycji rynkowej marki w gastronomii;
  • Wiedza z zakresu prawa pracy;
  • Umiejętności managerskie, zarządzania, organizacji pracy własnej i personelu;
  • Zdolność do budowania i utrzymywania relacji – prywatnych i biznesowych;
  • Umiejętność pracy pod presją, radzenie sobie z wielozadaniowością.
  • Znajomość pakietu Microsoft Excel
Oferujemy:
  • Umowa o pracę
  • Konkurencyjne wynagrodzenie;
  • Możliwość rozwoju zawodowego w rozwijającej się firmie;
  • Pracę w młodym energicznym zespole.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Barów TRIBE

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Kierownik Restauracji TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    10 dni
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...