Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Technolog żywności

    Praca.pl   Racibórz    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    13 dni
    Jako Technolog Żywności będziesz miał / miała kluczową rolę w projektowaniu, wdrażaniu i nadzorze technologicznym nowych produktów oraz linii technologicznych. Zadania: Projektowanie i testowanie nowych wyrobów zarówno w warunkach laboratoryjnych, jak i produkcyjnych. Nadzór nad...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Gastronomii

Kownaty Park I Sp.o.o.
Kownaty (pow. sulęciński, gm. Torzym)
menedżer
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
rekrutacja online
510 dni temu
O nas

Plopsa, oddział parku rozrywki Studio 100, prowadzi obecnie 7 parków. Większość jej działalności zlokalizowana jest w Belgii, zarówno na świeżym powietrzu, jak i w krytych parkach rozrywki.

Grupa Plopsa jest również aktywna na arenie międzynarodowej. W 2010 r. firma otworzyła swój pierwszy park w Holandii, Plopsa Indoor Coevorden, a w Niemczech przejęła park rozrywki Holiday Park. W Polsce, Majaland Kownaty zawarł udane partnerstwo z holenderską firmą inwestycyjną. Od 2022 roku otwieramy parki w Warszawie, Gdańsku i Katowicach.

 

Parki Plopsa łączą magię postaci ze Studia 100 z zabawą w wielu najlepszych atrakcjach w wyjątkowym otoczeniu. Każdego roku odwiedza je ponad 3 miliony turystów.

Manager Gastronomii
Miejsce pracy: Kownaty (pow. sulęciński, gm. Torzym)
Zakres obowiązków:
  • Będziesz odpowiedzialny za operacyjne zarządzanie działem F&B w naszym lubuskim oddziale.
  • Osiąganie założonego w budżecie obrotu F&B, marży i kosztów personelu.
  • Zapewnienie stałej jakości i prezentacji naszej oferty F&B i usług, zarówno na co dzień, jak i na potrzeby wydarzeń.
  • Szkolenie i rozwój personelu F&B w obszarach takich jak orientacja na klienta, bezpieczeństwo żywności (HACCP),. . .
  • Wszystkie niezbędne procedury kontrolne w ramach działu F&B, m.in. dotyczące bezpieczeństwa żywności, ale także w zakresie kontroli gotówki czy dostępności oferty gastronomicznej w naszych punktach sprzedaży.
  • Zapewnienie aktualnego i optymalnego zapełnienia magazynu każdego dnia.
  • Codziennie zastanawiamy się jak możemy poprawić jakość i wrażenie dla odwiedzających.
  • Minimalizacja reklamacji związanych z jedzeniem i piciem.
  • Będziesz raportować do Dyrektora F&B
Wymagania:
  • Doświadczenie w branży rozrywkowej będzie dodatkowym atutem.
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku 5 lat.
  • Posiadasz dobrą znajomość języka polskiego i angielskiego. (min. B2)
  • Organizacyjnie potrafisz zarządzać wieloma projektami jednocześnie, nadawać priorytety wielu zadaniom, jednocześnie przestrzegając ustalonych terminów.
  • Twoja umiejętność rozwiązywania problemów gwarantuje szybkie rozwiązania.
  • Inne kompetencje obejmują umiejętności finansowe, analityczne i zarządzanie ludźmi.
  • Jesteś zaznajomiony z planowaniem pracowników w harmonogramie pracy.
  • Codziennie dbasz o to, aby Twoi współpracownicy byli motywowani Twoim własnym entuzjazmem na stanowisku pracy
  • Możesz negocjować z dostawcami i wspólnie z nimi rozwiązywać potencjalne problemy
  • Jesteś uczynny i nie wahasz się pomóc swoim kolegom, aby zapewnić najlepszą możliwą obsługę naszych gości
  • Ostatecznie, jesteś elastyczny, dostępny/ osiągalny dla swoich kolegów w każdej chwili w przypadku ewentualnych sytuacji awaryjnych.
Plopsa oferuje bardzo zróżnicowaną pracę w rozwijającej się firmie, w której:
  • Panuje nieformalna, otwarta atmosfera pracy wśród zmotywowanych profesjonalistów.
  • Oferujemy pełnoetatową umowę o pracę, z konkurencyjnym wynagrodzeniem.
  • Dodatkowo otrzymujesz kartę zespołową, która daje Ci bezpłatny wstęp do naszego parku i innych parków rozrywki Plopsa.
  • Zniżki na artykuły w sklepach oraz w różnych restauracjach na terenie parku.

 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Technolog żywności

    Praca.pl   Racibórz    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    13 dni
    Jako Technolog Żywności będziesz miał / miała kluczową rolę w projektowaniu, wdrażaniu i nadzorze technologicznym nowych produktów oraz linii technologicznych. Zadania: Projektowanie i testowanie nowych wyrobów zarówno w warunkach laboratoryjnych, jak i produkcyjnych. Nadzór nad...