Najnowsze oferty pracy

  • Sales Manager / Specjalista do spraw sprzedaży

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Jeśli lubisz pracę z ludźmi, jesteś osobą energiczną i gotową na nowe wyzwania ta praca jest dla Ciebie! Wyślij CV i dołącz do naszego zespołu sprzedaży.
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Pomorskie Gdańsk Manager Hotelu Gdańsk
Manager Dużego Obiektu Hotelowego

Manager Dużego Obiektu Hotelowego

M&W INVEST Sp. z o.o.
Gdańsk
menedżer
kontrakt B2B
pomoc w relokacji
600 dni temu
Manager Dużego Obiektu Hotelowego

W CENTRUM GDAŃSKA

 

Opis stanowiska:
  • Doświadczenie w zarządzaniu obiektem hotelowym powyżej 200 osób
  • Realizacja założonych celów finansowo oraz ekonomicznych (biznes planów)
  • Biegła znajomość wszelkich portali hotelowych
  • Rekrutacja personelu, szkolenie oraz zarządzanie personelem
  • Znajomość przetargów w urzędach, szkołach itp.
  • Wdrażanie opracowanych standardów w dziedzinie jakości, sprzedaży, marketingu, zarządzania kosztami i zasobami ludzkimi
  • Przygotowywanie budżetów, raportów, sprawozdań i analiza wyników obiektu
  • Nadzór nad sprawnym i efektywnym funkcjonowaniem wszystkich działów w obiekcie
  • Tworzenie strategii rozwoju
  • Bieżące raportowanie do przełożonych
  • biegła znajomość języka angielskiego
  • znajomość innych języków będzie dodatkowym atutem
  • bardzo dobra znajomość branży hotelarsko - noclegowej
  • Biegła znajomość Excel, Word, Google Analytics
  • Znajomość portali rezerwacyjnych i umiejętność posługiwania się nimi
  • Przygotowywanie raportów i interpretacja wyników operacyjnych hotelu
Wymagania:
  • Wykształcenie wyższe
  • Przynajmniej 5-letnie doświadczenie zawodowe w branży hotelowej, w tym minimum 3-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym
  • Umiejętność zarządzania zespołem
  • Wysokie kompetencje interpersonalne
  • Zorientowanie sprzedażowe, handlowe
  • Zaangażowanie, pełna dyspozycyjność, dynamizm, kreatywność
  • Doskonała organizacja pracy
  • Umiejętność motywowania siebie i podległego personelu
  • Biegła znajomość obsługi komputerów i wszelkich systemów rezerwacyjnych
  • Znajomość rynku hotelowego
  • Aktualne prawo jazdy
Oferujemy:
  • Samodzielne stanowisko
  • Atrakcyjne warunki finansowe/kontrakt menadżerski
  • dla kandydatów z innych miast gwarantujemy pomoc w zakwaterowaniu
Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Jednocześnie oświadczam, iż zapoznałem się informacjami administratora o przetwarzaniu danych oraz z prawami jakie przysługują mi na mocy powyższego Rozporządzenia.
 

Podobne oferty

  • Sales Manager / Specjalista do spraw sprzedaży

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Jeśli lubisz pracę z ludźmi, jesteś osobą energiczną i gotową na nowe wyzwania ta praca jest dla Ciebie! Wyślij CV i dołącz do naszego zespołu sprzedaży.
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...