Kucharz

KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Swadzim
5 350 zł brutto/mies.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny
pełny etat
umowa o pracę / zlecenie
praca stacjonarna
1 dzień temu
Kucharz
Miejsce pracy: Swadzim
Firma zajmującą się obsługą kantyny pracowniczej na terenie zakładu ITM Baza Poznańska w Swadzimiu, poszukuje osoby w roli Kucharza.
OBOWIĄZKI:
  • Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników.
  • Gotowanie zgodnie z recepturą dań.
  • Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności.
  • Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety.
  • Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów.
OCZEKIWANIA:
  • Doświadczenie zawodowe jako kucharz, preferowane doświadczenie w pracy w stołówce lub restauracji zbliżonej do gastronomii zbiorowej.
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
  • Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki.
  • Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność.
OFERUJEMY:
  • Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie lub umowy o pracę.
  • Bezpłatne posiłki pracownicze.
  • Ubezpieczenie grupowe.
  • Pracę zmianową w przedziale czasowym od poniedziałku do piątku (6:00–18:00), możliwa praca w weekendy.
  • Przyuczenie oraz szkolenia niezbędne do pracy na stanowisku.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Aplikuj szybko
?  Co oznacza „Aplikuj szybko”?
„Aplikuj szybko” oznacza, że jednym kliknięciem zaaplikujesz na ogłoszenie. Pracodawca otrzyma CV użyte przez Ciebie przy wcześniejszym aplikowaniu lub ostatni dodany przez Ciebie plik w Moje CV. Aby skorzystać z funkcji “Aplikuj szybko” musisz być zalogowany.
 

Poznaj

SMARTLUNCH S.A.

SmartLunch to firma dbająca o to, żeby ludzie nie byli głodni w swoim miejscu pracy. Dzięki naszemu systemowi, pracownik może otrzymywać od swojego pracodawcy smaczne posiłki z dowozem do miejsca pracy w formie benefitu. Nasza technologia rozwiązuje wszystkie problemy związane z tym procesem.

Podobne oferty

  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
  • Kucharz

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Zaopatrzeniowiec / Pomoc kuchenna

    KMM Gastronomia sp. z o.o.   Swadzim    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   4 700 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI: Wspieranie kuchni w przygotowywaniu posiłków, m.in. dań głównych, kanapek, sałatek. Obsługa bufetu zakładowego. Wykonywanie czynności porządkowych. Dbanie o utrzymanie porządku i czystości w kuchni. Przewóz posiłków w termoboxach samochodem służbowym (kat. B).
  • Pomocnik Kuchenny

    KMM Gastronomia sp. z o.o.   Swadzim    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   4 700 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Obowiązki: Przygotowanie posiłków (dania główne, przekąski, sałatki). Obsługa bufetu. Utrzymanie czystości w kuchni. Transport posiłków w termoboxach.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz - Kebap Master

    KREUZBERG Kraft Kebap   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   28,10 - 33,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
  • Kucharz - Kebap Master

    KREUZBERG Kraft Kebap   Łódź, przy Manufaktrze    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   28,10 - 33,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
  • Kucharz / Kucharka

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.