specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
pracownik fizyczny umowa zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
21 godz.
Praca od poniedziałku do piątku. Możliwość wyboru godzin pracy pomiędzy 10.30 a 20.30 - pełny lub niepełny etat. Stawka godzinowa - 31 PLN brutto za godzinę z możliwością podwyżki po 3 miesiącach pracy.
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
1 dni
OBOWIĄZKI: wydawanie posiłków; pomoc kucharzowi; obróbka warzyw; zmywanie; utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie HACCP, zasad higieniczno-sanitarnych, BHP; WYMAGANIA: aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne; mile widziane doświadczenie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 30,00 zł brutto/godz.
6 dni
Twoje zadania: Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny; Orzeczenie z...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 godz.
Twoje główne zadania: obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych; pomoc Szefowi kuchni i pozostałym kucharzom.
Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
Manpower to światowy lider w dziedzinie HR o ponad 60-cio letniej tradycji. Nasza firma jest obecna w 82 krajach, na terenie Polski mamy 50 oddziałów. Współpracujemy z 400 000 klientów rocznie, w tym małymi i średnimi przedsiębiorstwami ze wszystkich sektorów, a także największymi światowymi korporacjami. Nasze usługi obejmują pracę tymczasową, rekrutację pracowników stałych, zatrudnienie zewnętrzne oraz doradztwo personalne.
Obecnie dla jednego z naszych Klientów poszukujemy Kandydatów na stanowisko:
Kucharz
Praca Tymczasowa
Miejsce pracy: Warszawa
Nr Ref.: KUCH/057/DSI
Zadania:
przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z zapotrzebowaniem i recepturą na imprezy okolicznościowe i bankiety
dbanie o czystość urządzeń i pomieszczeń
Wymagania:
wykształcenie gastronomiczne
przynajmniej roczne doświadczenie na stanowisku samodzielnego kucharza
bardzo dobra organizacja pracy
przygotowywanie dań z karty i menu okolicznościowego
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
pracownik fizyczny umowa zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
21 godz.
Praca od poniedziałku do piątku. Możliwość wyboru godzin pracy pomiędzy 10.30 a 20.30 - pełny lub niepełny etat. Stawka godzinowa - 31 PLN brutto za godzinę z możliwością podwyżki po 3 miesiącach pracy.
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
1 dni
OBOWIĄZKI: wydawanie posiłków; pomoc kucharzowi; obróbka warzyw; zmywanie; utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie HACCP, zasad higieniczno-sanitarnych, BHP; WYMAGANIA: aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne; mile widziane doświadczenie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 30,00 zł brutto/godz.
6 dni
Twoje zadania: Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny; Orzeczenie z...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 godz.
Twoje główne zadania: obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych; pomoc Szefowi kuchni i pozostałym kucharzom.
Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...