Radisson Blu Sobieski Hotel w Warszawie, czterogwiazdkowy hotel zarządzany przez międzynarodową grupę Carlson Rezidor Hotel Group poszukuje aktualnie
kandydatów na stanowisko:
Jesteś naszym brakującym składnikiem? Jeśli odpowiedź brzmi „TAK”, dołącz do zespołu
Radisson Blu Sobieski. Poszukujemy smakoszy takich jak Ty!
Pracownicy Hotelu Radisson Blu Sobieski stanowią zgrany zespół dbający o niezapomniane wrażenia przebywających w naszych hotelach gości. Pragniemy dać naszym gościom to, co najlepsze. Dlatego też oczekujemy od Ciebie kreatywności, innowacji i pozytywnego nastawienia. Jeśli lubisz pracować w dynamicznym, pełnym inspiracji środowisku wśród osób kochających to, co robią, jesteś osobą, której szukamy.
- doświadczenia w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza
- wykształcenia kierunkowego
- znajomości kuchni klasycznej, międzynarodowej, trendów a także nowoczesnych technik kulinarnych
- samodzielności i kreatywności
- przestrzegania standardów
- dyspozycyjności do pracy zmianowej i w weekendy,
- umiejętności pracy w zespole oraz pracy pod presją czasu
- rzetelności i dokładności w wykonywaniu obowiązków
- znajomości zasad HACCP i respektowania - First in / First out
- przyjaznej i odpowiedzialnej postawy,
- komunikatywnej znajomości języka angielskiego
- Możliwości rozwoju zawodowego
- Ciekawą pracę w międzynarodowym środowisku
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
- Wynagrodzenie i benefity na poziomie rynkowym