specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
11 dni
Główne zadania: Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. Współpraca z zespołem kuchennym pod kierownictwem Szefa Kuchni. Przestrzeganie procedur kuchennych i zapewnienie wysokiej jakości produktów.
Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twój zakres obowiązków Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 30,00 zł brutto/godz.
2 dni
Twoje zadania: Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny; Orzeczenie z...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
ISS FACILITY SERVICES POLSKA wchodzi w skład międzynarodowej Grupy ISS założonej w 1901 r., jednego z największych na świecie usługodawców w zakresie Facility Services.
W Polsce firma działa od 1995 r. i zatrudnia około 2500 pracowników. Podstawową działalnością ISS w Polsce jest kompleksowa obsługa obiektów.
Kucharz
Miejsce pracy: Kanie
Obowiązki:
przygotowanie posiłków dla pracowników fabryki
Wymagania:
aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna
znajomość przepisów HACCP
samodzielność
dobra organizacja pracy
Oferujemy:
atrakcyjne wynagrodzenie
po okresie próbnym umowę o pracę
pracę w miłej atmosferze :) w godzinach 07:00-15:00 od poniedziałku do piątku
ISS FACILITY SERVICES POLSKA wchodzi w skład międzynarodowej Grupy ISS założonej w 1901 r., jednego z największych na świecie usługodawców w zakresie Facility Services.
W Polsce firma działa od 1995 r. i zatrudnia około 2 000 pracowników. Podstawową działalnością ISS w Polsce jest kompleksowa obsługa obiektów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
11 dni
Główne zadania: Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. Współpraca z zespołem kuchennym pod kierownictwem Szefa Kuchni. Przestrzeganie procedur kuchennych i zapewnienie wysokiej jakości produktów.
Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twój zakres obowiązków Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 30,00 zł brutto/godz.
2 dni
Twoje zadania: Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny; Orzeczenie z...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!