Najnowsze oferty pracy

  • Młodszy Kucharz

    PHZ Baltona S.A.   Poznań, Port Lotniczy Poznań - Ławica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? Zadbasz o jakość, świeżość oraz apetyczną prezentację dań w formie wydawki talerzowej. Zorganizujesz pracę w kuchni oraz zapewnisz utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy. Zapewnisz racjonalną gospodarkę surowcami. Zajmiesz się dostawami....
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   wielkopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Kucharz (K/M) Winestone

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Kontrola dokumentów od dostawców towarów; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Znajomości HACCP, GMP,...
  • Kucharz / Kucharka

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa, Bielany    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o staż/praktykę / o dzieło / o pracę tymczasową / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat / część etatu / tymczasowa/dodatkowa   38,00 - 45,00 zł / godz. (w zal. od umowy)  aplikuj bez CV
    1 dni
    Przygotowania dań zdrowego greckiego street foodu, zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami: pita, gyros, śniadania, menu sezonowe; Przygotowanie dań od podstaw oraz obróbka cieplna; Dbałość o zachowanie najwyższej jakości oraz estetyki potraw; Współpraca w zespole;...
  • Pracownik kuchni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw; inne zadania zlecone na kuchni; współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem; utrzymanie wysokiej jakości przygotowywanych dań;
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   35,00 zł brutto/godz.
    5 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Praca na 2 zmiany,...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Bieruń    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  część etatu   35,00 zł brutto/godz.
    6 dni
    Twoje zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałość o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy

Kucharz

IBB Andersia Hotel
Poznań
praca stacjonarna
2891 dni temu

Kiedy w pracę wkłada się serce, każda najdrobniejsza rzecz zostaje wykonana z pasją.
Entuzjazm i wyobraźnia  zamieniają rzeczy zwykłe w niezwykłe.
Z szacunku, kreatywności,  i profesjonalizmu we wszystkim, co robimy  stworzyliśmy miejsce wyjątkowe, IBB Andersia Hotel. Gdzie spełnienie wymagań każdego Gościa i każdej jego potrzeby jest dla nas największą satysfakcją.
Hotel, którego dynamiczna, zawsze otwarta i elastyczna obsługa dba, by Gość czuł się jak w domu
i wracał do nas przy każdej kolejnej okazji.
Jesteśmy aktywni i twórczy. Naszą misją jest oferowanie usług hotelowych, gastronomicznych
oraz konferencyjnych na najwyższym poziomie.


Obecnie poszukujemy osób do pracy na stanowisko:

Kucharz
Miejsce pracy: Poznań


Szukamy kogoś, kto kocha gotować, kto wkłada w to całe serce, bo to jego pasja.

Niekoniecznie kogoś, kto zdobywał doświadczenie w restauracjach
czy innych  profesjonalnych kuchniach.

Jeśli gotujesz w domu, dla rodziny czy przyjaciół i wszystkim smakuje, jeśli śledzisz
kulinarne blogi, a Twoja ulubiona lektura to książki kucharskie, jeśli nie boisz się wyzwań
i chcesz się sprawdzić w większym zakresie,
zapraszamy do nas!

 


OGÓLNY ZAKRES OBOWIĄZKÓW
  • przygotowanie potraw z pasją, z dbałością o jakość i smak, na bazie świeżych, naturalnych składników,

  • dbałość o estetykę potraw, śledzenie trendów w tym zakresie

  • zachowanie czystości stanowiska pracy, dbałość o schludny wygląd

  • oszczędne gospodarowanie powierzonymi składnikami

  • ścisłe przestrzeganie zgodności przygotowania potraw z ustalonym jadłospisem i recepturą

  • odpowiedzialność za powierzony sprzęt, urządzenia, wyposażenie kuchni, magazynu itp.

  • przestrzeganie wszelkich norm i wytycznych oraz procedur obowiązujących w kuchni

WYMAGANIA
  • doświadczenie w gotowaniu

  • dyspozycyjność i zaangażowanie

  • umiejętności pracy w zespole,

  • ważne badania sanitarno-epidemiologiczne,

  • chęć ciągłej nauki, pasja i talent

  • niezbędne cechy: pracowitość, lojalność, uczciwość, samodzielność, odpowiedzialność.

OFERUJEMY
  • możliwość pracy i rozwoju w profesjonalnej kuchni, u boku doświadczonego Szefa Kuchni

  • pracę w prestiżowym miejscu i jednym z najlepszych Hoteli w Polsce

  • stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, szkolenia i udział w konkursach

  • szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną; dofinansowanie do karty Multisport, uprawniającej do korzystania centrów fitness, siłowni, basenów; dofinansowanie do kart McFit

Nadesłanych dokumentów nie zwracamy. Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. W aplikacji prosimy zawrzeć sformułowanie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dn. 29.08. 1997 r. (Dz. U. nr 133, poz. 883)”.
 

Podobne oferty

  • Młodszy Kucharz

    PHZ Baltona S.A.   Poznań, Port Lotniczy Poznań - Ławica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? Zadbasz o jakość, świeżość oraz apetyczną prezentację dań w formie wydawki talerzowej. Zorganizujesz pracę w kuchni oraz zapewnisz utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy. Zapewnisz racjonalną gospodarkę surowcami. Zajmiesz się dostawami....
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   wielkopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Kucharz (K/M) Winestone

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Kontrola dokumentów od dostawców towarów; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Znajomości HACCP, GMP,...
  • Kucharz / Kucharka

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa, Bielany    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o staż/praktykę / o dzieło / o pracę tymczasową / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat / część etatu / tymczasowa/dodatkowa   38,00 - 45,00 zł / godz. (w zal. od umowy)  aplikuj bez CV
    1 dni
    Przygotowania dań zdrowego greckiego street foodu, zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami: pita, gyros, śniadania, menu sezonowe; Przygotowanie dań od podstaw oraz obróbka cieplna; Dbałość o zachowanie najwyższej jakości oraz estetyki potraw; Współpraca w zespole;...
  • Pracownik kuchni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw; inne zadania zlecone na kuchni; współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem; utrzymanie wysokiej jakości przygotowywanych dań;
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   35,00 zł brutto/godz.
    5 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Praca na 2 zmiany,...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Bieruń    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  część etatu   35,00 zł brutto/godz.
    6 dni
    Twoje zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałość o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!