- Zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę.
- Pracę od poniedziałku do piątku i 1 weekend w miesiącu.
- Prywatną opiekę medyczną.
- Kartę Multisport.
- Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów.
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy.
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta.
- Składanie zamówień, kontrola magazynów, kosztów spożywczych oraz dokumentów od dostawców.
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu.
- Kontrola punktów HACCAP.
- Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
- Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej.
- Znajomości tradycyjnej kuchni polskiej.
- Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej.
- Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań.
- Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.