pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 4 500 zł brutto/mies.
6 godz.
Twoje zadania: Zmywanie naczyń stołowych; Zmywanie garnków i sprzętów kuchennych; Sprzątanie pomieszczeń magazynowo produkcyjnych; Dbanie o porządek na stanowisku pracy; Oczekujemy: Chęci do podjęcia pracy na stałe; Znajomość zasad HACCP; Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne;...
Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
pracownik fizyczny umowa zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 godz.
Praca od poniedziałku do piątku. Możliwość wyboru godzin pracy pomiędzy 10.30 a 20.30 - pełny lub niepełny etat. Stawka godzinowa - 31 PLN brutto za godzinę z możliwością podwyżki po 3 miesiącach pracy.
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
10 godz.
OBOWIĄZKI: wydawanie posiłków; pomoc kucharzowi; obróbka warzyw; zmywanie; utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie HACCP, zasad higieniczno-sanitarnych, BHP; WYMAGANIA: aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne; mile widziane doświadczenie;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o. jest firmą specjalizującą się w rekrutacjach, pośrednictwie pracy oraz szkoleniach w branży HoReCa. Posiadamy zlecenia zarówno dla pracowników hoteli jak i restauracyjnych. Nasza baza Klientów pozwala na realizowanie zleceń na terenie całego kraju jak i zagranicą.
Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób na stanowisko:
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 4 500 zł brutto/mies.
6 godz.
Twoje zadania: Zmywanie naczyń stołowych; Zmywanie garnków i sprzętów kuchennych; Sprzątanie pomieszczeń magazynowo produkcyjnych; Dbanie o porządek na stanowisku pracy; Oczekujemy: Chęci do podjęcia pracy na stałe; Znajomość zasad HACCP; Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne;...
Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
pracownik fizyczny umowa zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 godz.
Praca od poniedziałku do piątku. Możliwość wyboru godzin pracy pomiędzy 10.30 a 20.30 - pełny lub niepełny etat. Stawka godzinowa - 31 PLN brutto za godzinę z możliwością podwyżki po 3 miesiącach pracy.
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
10 godz.
OBOWIĄZKI: wydawanie posiłków; pomoc kucharzowi; obróbka warzyw; zmywanie; utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie HACCP, zasad higieniczno-sanitarnych, BHP; WYMAGANIA: aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne; mile widziane doświadczenie;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...