pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 godz.
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
W Hotelach SPA Dr Irena Eris zatrudniamy osoby z pasją, zaangażowaniem, śmiałe, otwarte na innych. Stawiamy na rozwój zawodowy i osobisty naszych pracowników.
Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój zaprasza do udziału w rekrutacji na stanowisko:
Kucharz Śniadaniowy
Miejsce pracy: Polanica–Zdrój
Do naszego Hotelu poszukujemy osób, które:
nie mają problemu z wczesnym wstawaniem i chcą rozpoczynać pracę o 5 rano i kończyć ją o13
są odpowiedzialne i dobrze zorganizowane
potrafią przygotowywać bufet śniadaniowy (ciepła, zimna płyta) z dbałością o najwyższą jakość serwowanych potraw
potrafią szybko działać
cenią stabilne zatrudnienie
Jeżeli na powyższe pytania odpowiedziałeś TAK to czekamy właśnie na Ciebie
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 godz.
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.