pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 500 zł brutto/mies.
17 godz.
Zakres obowiązków: Kontrola dokumentów od dostawców. Kontrola jakości sporządzanych potraw. Nadzór nad wydawaniem posiłków. Zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy. Obsługa klienta, roznoszenie posiłków. Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Aktualnych badań...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
18 godz.
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Wspieranie codziennej pracy kuchni. Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny.
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 12 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.
Aktualnie, dla paru bardzo dobrych hoteli z województwa warmińsko-mazurskiego poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Kucharz liniowy
Nr ref.: KLOL042016
Miejsce pracy: woj. warmińskomazurskie
Czy masz doświadczenie w pracy w Restauracji? Czy masz własne pomysły i doświadczenia,które mogą wesprzeć działanie firmy i jej pracowników?
Jeśli tak, to OFERUJEMY CI:
Pracę na cały rok
Przyjazne warunki pracy w nowoczesnych obiektach hotelowych
Atrakcyjne wynagrodzenie
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Pracę w gronie profesjonalistów
Możliwość zakwaterowania i wyżywienia
NASZE WYMAGANIA WOBEC CIEBIE:
Udokumentowane doświadczenie w pracy w gastronomii
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 500 zł brutto/mies.
17 godz.
Zakres obowiązków: Kontrola dokumentów od dostawców. Kontrola jakości sporządzanych potraw. Nadzór nad wydawaniem posiłków. Zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy. Obsługa klienta, roznoszenie posiłków. Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Aktualnych badań...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
18 godz.
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Wspieranie codziennej pracy kuchni. Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny.
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.