- Dobre warunki zatrudnienia – TERMINOWE WYPŁATY!
- Pracę w kameralnym zespole
- Benefity pozapłacowe (premie, dopłatę do pakietu medycznego oraz sportowego)
- Profesjonalne szkolenia
- Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta);
- Wykształcenia gastronomicznego;
- Dobrej organizacja pracy;
- Wymagana Książeczka SANEPID.
- Tworzenie receptur;
- Kontrola jakości sporządzanych potraw;
- Nadzór nad wydawaniem posiłków;
- Zamawianie towaru;
- Przestrzeganie zasad HACCP.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.