Courtyard by Marriott jest nowoczesnym, czterogwiazdkowym hotelem należącym do wiodącej międzynarodowej marki na rynku hotelarskim na świecie. Jeśli gotowanie to Twoja pasja, zapraszamy Cię do współpracy w prestiżowym Hotelu sieci Marriott, zlokalizowanym przy lotnisku w Warszawie.
Aktualnie poszukujemy osoby do pracy na stanowisku:
Osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod ogólnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych kierunków działań i procedur dla marki Courtyard by Marriott, będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień, na usługi oraz potrawy restauracyjne, śniadaniowe, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania hotelu.
Osoba, która dołączy do zespołu hotelowych kucharzy, będzie miała czynny udział w rozwój usług gastronomicznych oferowanych przez hotel a także będzie aktywnie wspierała zespół kucharzy, w procesie poprawy jakości świadczonych przez hotel usług kulinarnych.
-
minimum 2 letnie doświadczenie na powyższym stanowisku pracy
-
wykształcenie gastronomiczne
-
umiejętność pracy w zespole
-
gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym w godzinach nocnych
-
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
-
wysoka kultura osobista
-
mile widziana znajomość j. angielskiego a także doświadczenie zawodowe zdobyte w branży hotelarskiej
-
zatrudnienia na podstawie umowy o pracę/ stałe wynagrodzenie zasadnicze
-
uczestnictwo w hotelowym planie premiowym
-
szkolenia w zakresie powierzonego stanowiska pracy oraz inne szkolenia zapewniane przez Pracodawcę
-
możliwość korzystania z pakietu świadczeń socjalnych i motywacyjnych (uczestnictwo w programie Multisport, możliwość korzystania z ubezpieczenia grupowego dla pracownika oraz członków rodziny, w tym ubezpieczenie na życie opłacana przez Pracodawcę, pakiety świadczeń medycznych w konkurencyjnych cenach, dofinansowanie w ramach ZFŚS)
-
możliwość rozwoju zawodowego
-
pracę w stabilnej i prestiżowej firmie