Food & Catering Services jest oddziałem Polskiego Holdingu Hotelowego Sp. z o.o., drugiej największej spółki hotelowej w Polsce, a pierwszej z wyłącznie polskim kapitałem, zarządzający kilkunastoma hotelami rozlokowanymi w różnych częściach kraju. Zespół tworzą pasjonaci kulinariów z wieloletnim doświadczeniem, którzy doskonale czują się zarówno przygotowując małe, kameralne indywidualne zamówienia, jak i te duże, które wymagają czasu i zaangażowania sporych sił. Wśród naszych zadowolonych klientów są takie firmy, jak Państwowe "Porty Lotnicze", Polska Grupa Lotnicza SA oraz Welcome Airport Services Sp. z o.o. To nasze dania trafiają do pasażerów, którzy korzystają z salonów Executive Lounge i VIP na warszawskim Lotnisku im. Fryderyka Chopina.
Aktualnie poszukujemy do pracy kandydatów na stanowisko:
Zadania na stanowisku pracy:
- Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami
- Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw
- Racjonalne gospodarowanie towarem
- Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego
Wymagania:
- Umiejętność pracy w zespole
- Wykształcenie gastronomiczne mile widziane
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym
- Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Doświadczenie i znajomość systemu HACCP będzie dodatkowym atutem
Oferujemy:
- Pracę w stabilnej i prestiżowej firmie
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, stałe wynagrodzenie zasadnicze wraz z premią zgodnie z regulaminem premiowania w Spółce
- Opiekę medyczną sponsorowaną przez pracodawcę oraz możliwość skorzystania z dodatkowych pakietów na specjalnych warunkach
- Rozbudowany pakiet świadczeń socjalnych
- Pakiety ubezpieczeń na życie dla pracownika i członków rodziny na preferencyjnych warunkach
- Obiady pracownicze na specjalnych warunkach
- Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji poprzez profesjonalne szkolenia