Najnowsze oferty pracy

  • Pomoc kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    8 godz.
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie , pakowanie i wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, Przestrzeganie HACCP, zasad higieniczno-sanitarnych, BHP; WYMAGANIA: Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, Mile widziane doświadczenie.
  • Pracownik Gastronomii

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 godz.
    Twoje zadania: Pomoc w kuchni bez gotowania, Zmywanie termoportów, GN-ów, zastawy, Obieranie warzyw, Robienie kanapek, koktajli dla dzieci - robienie podwieczorków, Pakowanie i wydawanie posiłków. Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych, Mile widziane doświadczenia na...
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    6 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kucharz - Kebap Master

    KREUZBERG Kraft Kebap   Warszawa    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   28,10 - 33,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
  • Pomoc kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    8 godz.
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie , pakowanie i wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, Przestrzeganie HACCP, zasad higieniczno-sanitarnych, BHP; WYMAGANIA: Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, Mile widziane doświadczenie.
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 godz.
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i pakowanie, Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów, Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO, Praca również w weekendy i święta -...
  • Pracownik Gastronomii

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 godz.
    Twoje zadania: Pomoc w kuchni bez gotowania, Zmywanie termoportów, GN-ów, zastawy, Obieranie warzyw, Robienie kanapek, koktajli dla dzieci - robienie podwieczorków, Pakowanie i wydawanie posiłków. Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych, Mile widziane doświadczenia na...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Pracownik do mycia naczyń

    Brofaktura   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
Zobacz więcej ofert pracy

Kucharz (K/M)

ibis & ibis Budget Warszawa Reduta
Warszawa
pracownik fizyczny
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
227 dni temu

ibis & ibis Budget Warszawa Reduta

Kucharz (K/M)
Warszawa
Twój zakres obowiązków
W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Nasze wymagania
  • Masz wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
  • Porządek i higiena to Twoje mocne strony. Jeśli znasz zasady HACCP, to jest to plus
  • Jesteś otwarty/a na przygotowywanie dań w oparciu o menu hotelu
  • Znasz język polski w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
  • Stawiasz na pracę zespołową
  • Potrafisz pracować pod presją czasu
  • Chcesz się rozwijać
  • Jesteś uprawniony/a do pracy na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, odpowiadającej charakterowi stanowiska pracy opisanego w ramach niniejszego ogłoszenia
To oferujemy
  • Będziemy Cię wspierać w rozwoju poprzez szkolenia i projekty
  • Otrzymasz pakiet benefitów jak zniżki dla pracowników w hotelach sieci Accor na całym świecie, prywatna opieka medyczna, karta Multisport
Dlaczego warto pracować z nami?
Accor to światowy lider hotelarstwa z ponad 5100 hotelami w 110 krajach pod 39 markami w segmentach Lux, Premium, Midscale & Eco. Na pewno znasz takie marki jak: ibis, Novotel, Mercure, Sofitel.

Co nas wyróżnia? Możesz znaleźć pracę i markę, które najbardziej pasują do Twojej osobowości. Jesteśmy otwarci i witamy Cię takim, jakim jesteś. Wspieramy rozwój i naukę każdego dnia, dbając o to, aby praca nadawała cel Twojemu życiu, tak abyś w trakcie swojej podróży z nami mógł odkrywać nieograniczone możliwości Accor.

Dołączając do hoteli Accor, każdy rozdział Twojej historii może zostać napisany przez Ciebie, a my razem możemy kreować gościnność jutra. Odkryj życie, które czeka na ciebie w Accor - APLIKUJ!

Do what you love. Care for the world. Dare to challenge the status quo!

#BELIMITLESS
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Pomoc kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    8 godz.
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie , pakowanie i wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, Przestrzeganie HACCP, zasad higieniczno-sanitarnych, BHP; WYMAGANIA: Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, Mile widziane doświadczenie.
  • Pracownik Gastronomii

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 godz.
    Twoje zadania: Pomoc w kuchni bez gotowania, Zmywanie termoportów, GN-ów, zastawy, Obieranie warzyw, Robienie kanapek, koktajli dla dzieci - robienie podwieczorków, Pakowanie i wydawanie posiłków. Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych, Mile widziane doświadczenia na...
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    6 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kucharz - Kebap Master

    KREUZBERG Kraft Kebap   Warszawa    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   28,10 - 33,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
  • Pomoc kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    8 godz.
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie , pakowanie i wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, Przestrzeganie HACCP, zasad higieniczno-sanitarnych, BHP; WYMAGANIA: Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, Mile widziane doświadczenie.
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 godz.
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i pakowanie, Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów, Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO, Praca również w weekendy i święta -...
  • Pracownik Gastronomii

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 godz.
    Twoje zadania: Pomoc w kuchni bez gotowania, Zmywanie termoportów, GN-ów, zastawy, Obieranie warzyw, Robienie kanapek, koktajli dla dzieci - robienie podwieczorków, Pakowanie i wydawanie posiłków. Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych, Mile widziane doświadczenia na...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Pracownik do mycia naczyń

    Brofaktura   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;