Zakłady Mięsne Silesia S.A. są jednym z liderów branży mięsnej w Polsce. To część Grupy Kapitałowej GOBARTO, Zakład nasz z siedzibą w Katowicach i zakładem produkcyjnym w Sosnowcu specjalizuje się w rozbiorze mięsa białego i czerwonego oraz produkcji szerokiego asortymentu przetworów mięsnych.
Jesteśmy grupa pasjonatów, którzy produkują i sprzedają wędliny oraz rozbierają świeże mięso wieprzowe, wołowe i drobiowe. Lubimy to, co robimy, a robimy to, co lubią jeść Polacy – czyli smaczne i niedrogie szynki, polędwicę, kiełbasy kanapkowe, mielonki, kiełbasy cienkie i parówki. A najlepiej w Polsce potrafimy robią pasztetowe i pasztety, które są liderami w swoim segmencie. Każdy koneser kiełbas suchych zna nasza myśliwska i jałowcowa spod znaku Duda Specialite, które gromią swoim smakiem, wysuszeniem i kruchością wszystkie podobne produkty na rynku.
Naszą ofertę uzupełniamy paleta smacznych dań gotowych. W odrębnym zakładzie produkujemy również karmę dla naszych czworonogich przyjaciół. Zajmujemy się również działalnością transportowo-logistyczna oraz prowadzimy siec sklepów mięsnych i spożywczych.
To czym się zajmujemy, staramy się robić najlepiej, jak tylko potrafimy. Nasi klienci to doceniają. Dzięki temu jesteśmy bardziej konkurencyjni i cały czas się rozwijamy.
- ocena jakościowa towaru
- kontrola cyklów produkcyjnych
- zwalnianie towaru do klienta
- znajomość GMO, GHP, HACCP
- znajomość branży spożywczej,
- wykształcenie min. średnie,
- doświadczenie na ww. stanowisku
- samodzielność
- mile widziana książeczka zdrowia do celów sanitarno–epidemiologicznych (w przypadku braku książeczki – możliwość refundacji kosztów badań sanitarno-epidemiologicznych)
- Długofalowe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku oraz polskim kapitałem
- Konkurencyjne wynagrodzenie, uzależnione od kwalifikacji o doświadczenia zawodowego
- Atrakcyjny system premiowy oraz inne dodatki finansowe
- Coroczna rewizja wynagrodzeń
- Liczne inwestycje w rozwój zawodowy (w tym szkolenia specjalistyczne)
- Możliwość awansu w strukturach organizacji
- Bezpłatne posiłki regeneracyjne w czasie pracy
- Elastyczny czas pracy, praca w systemie zmianowym pozwalająca na dopasowanie czasu pracy do potrzeb Pracownika