Ogłoszenie numer: 810878, z dnia 2015-09-28
Hotel Żywiecki**** powstał z miłości i pasji, z dbałością o każdy element tworzący doskonałą całość. Wszystko po to, by zarówno Goście jak i pracownicy już od pierwszych chwil poczuli się tu wyjątkowo.
Do naszego hotelu poszukujemy osób, które pracując na stanowisku
Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: śląskie, Gmina Świnna, Przyłęków
Opis stanowiska
Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika Restauracji będzie odpowiedzialna za zapewnienie wysokiej jakości obsługi, zwiększanie sprzedaży i rentowności, organizację pracy podległego zespołu oraz zapewnienie dobrej atmosfery w zespole.
Do podstawowych zadań będzie należało:
-
dbałość o kompetentną i uprzejmą obsługę Gości,
-
wysoka kultura osobista
-
kształtowanie bardzo dobrych relacji z Gośćmi hotelu i restauracji,
-
dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu,
-
weryfikowanie i podnoszenie kwalifikacji podległych pracowników,
-
prowadzenie szkoleń z zakresu standardów obsługi kelnerskiej,
-
egzekwowanie od pracowników ustalonych standardów,
-
prowadzenie rozliczeń dziennych utargów,
-
nadzór nad stanem towarów gastronomicznych,
-
zarządzanie sprzętem gastronomicznym oraz kontrola zasobów restauracji,
-
współpraca z działami operacyjnymi hotelu.
Wymagania
-
doświadczenie na podobnym stanowisku,
-
mile widziane wykształcenie gastronomiczne,
-
znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
-
zorientowanie na wysokie standardy obsługi Gości hotelu i restauracji,
-
umiejętność efektywnego zarządzania zespołem pracowników,
-
zdolność logicznego myślenia i umiejętność kojarzenia faktów,
-
wysoko rozwinięta kompetencja komunikacji interpersonalnej,
-
umiejętność pracy w zespole zaangażowanym w osiągnięcie założonego celu,
-
znajomość obsługi programów MS Office i POS.
Oferujemy
-
umowę o pracę,
-
pracę w profesjonalnym i zgranym zespole
-
wynagrodzenie adekwatne do wiedzy i doświadczenia
-
szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe
-
możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji