Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    8 godz.
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca managera restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 500 zł brutto/mies.
    7 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    14 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik restauracji

Falenty Biznes i Wypoczynek
Falenty
kierownik/koordynator
praca stacjonarna
902 dni temu

Falenty Biznes i Wypoczynek to bardzo atrakcyjne miejsce na mapie mazowieckich obiektów wypoczynkowych i biznesowych. Wszystko za sprawą nowych, eleganckich, komfortowych pokoi, przestronnych, wielofunkcyjnych sal konferencyjnych, a także wyjątkowo dużego jak na miejsce noclegowe, kilkutorowego basenu.

Po trwającym kilka miesięcy remoncie wznawiamy działalność i w związku z ponownym otwarciem obiektu poszukujemy zaangażowanych współpracowników do naszego stałego Zespołu.

Kierownik restauracji
Miejsce pracy: Falenty
Główne zadania:
  • sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem
  • zapewnienie profesjonalnej obsługi poprzez dostarczanie Gościom usług na najwyższym poziomie
  • odpowiedzialność za jakość wykonywanych usług dla gości
  • współpraca z całym Zespołem i z Dyrekcją Falenty Biznes i Wypoczynek
Nasze oczekiwania wobec kandydatów:
  • doświadczenie na danym stanowisku będzie dużym atutem, jednak istnieje możliwość doszkolenia w wybranym zakresie
  • chęć do pracy w hotelarstwie i gastronomii,
  • wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność
  • dyspozycyjność, wysoka kultura osobista – pracujemy w Zespole i dla Gości, którzy chcemy aby zawsze do nas wracali
  • dobra znajomość języka polskiego i angielskiego (tylko na stanowiskach związanych bezpośrednio z obsługą gościa)
Co oferujemy naszym Pracownikom:
  • stabilną i odpowiedzialną pracę
  • pomoc w załatwieniu wszystkich potrzebnych dokumentów do pracy
  • atrakcyjne wynagrodzenie połączone z systemem prowizyjnym
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • przyjazną i partnerską atmosferę w pracy
  • preferowane stawki dla pracowników i ich rodzin w hotelach sieci CFI Hotels Group

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do firmy Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2 (Pracodawca), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres trwania rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
4) Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody.
5) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
6) Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.

 

Poznaj

CFI Hotels Group

CFI Hotels Group to dynamicznie rozwijająca się sieć obiektów hotelowych w Polsce. Obecnie posiadamy 14 lokalizacji oferujących doskonałą jakość, profesjonalną obsługę i atrakcyjne ceny. Naszymi Klientami są zarówno firmy planujące organizację konferencji, sympozjów i szkoleń jak i rodziny spragnione luksusowego relaksu w najbardziej urokliwych zakątkach kraju.

Podobne oferty

  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    8 godz.
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca managera restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 500 zł brutto/mies.
    7 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    14 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...