Jesteśmy częścią międzynarodowej Grupy Compass, jednej z największych firm gastronomicznych na całym świecie i liderem w zakresie żywienia zbiorowego. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osób do pracy w restauracji pracowniczej na stanowisku:
Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Dębica
Chcemy Ci powierzyć:
- zarządzanie restauracją oraz podległym zespołem
- odpowiedzialność za realizację założeń budżetowych
- kontrolę i optymalizację kosztów
- prowadzenie dokumentacji restauracji
- budowanie partnerskich relacji z Klientem
- szkolenie i motywowanie zespołu
- zapewnienie Gościom wysokiej jakości produktów oraz profesjonalnej obsługi
Oczekujemy od Ciebie:
- minimum dwuletniego doświadczenia na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej
- znajomości podstawowych zagadnień kosztowych – w tym rozliczania i raportowania
- dobrej organizacji pracy własnej i podległego zespołu
- pozytywnej energii i otwartości na zmiany
- umiejętności motywowania
- sprawnego posługiwania się pakietem MS Office (szczególnie Excel)
- zainteresowania trendami gastronomicznymi
- znajomości języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
- wykształcenia gastronomicznego, które będzie dodatkowym atutem
W zamian oferujemy: