Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Gmina Świnna, Przyłęków
Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika Restauracji będzie odpowiedzialna za zapewnienie wysokiej jakości obsługi, zwiększanie sprzedaży i rentowności, organizację pracy podległego zespołu oraz zapewnienie dobrej atmosfery w zespole.
Do podstawowych zadań będzie należało:
- dbałość o kompetentną i uprzejmą obsługę Gości,
- kształtowanie bardzo dobrych relacji z Gośćmi hotelu i restauracji,
- dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu,
- weryfikowanie i podnoszenie kwalifikacji podległych pracowników,
- prowadzenie szkoleń z zakresu standardów obsługi kelnerskiej,
- egzekwowanie od pracowników ustalonych standardów,
- prowadzenie rozliczeń dziennych utargów,
- nadzór nad stanem towarów gastronomicznych,
- zarządzanie sprzętem gastronomicznym oraz kontrola zasobów restauracji,
- współpraca z działami operacyjnymi hotelu.
Wymagania:
- wykształcenie gastronomiczne (mile widziane) oraz doświadczenie na podobnym stanowisku,
- znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem,
- zorientowanie na wysokie standardy obsługi Gości hotelu i restauracji,
- umiejętność efektywnego zarządzania zespołem pracowników,
- zdolność logicznego myślenia i umiejętność kojarzenia faktów,
- wysoko rozwinięta kompetencja komunikacji interpersonalnej,
- umiejętność pracy w zespole zaangażowanym w osiągnięcie założonego celu,
- znajomość obsługi programów MS Office i POS,
- wysoka kultura osobista.
Oferujemy:
- zatrudnienie dostosowane do oczekiwań,
- pracę w profesjonalnym i zgranym zespole
- wynagrodzenie adekwatne do wiedzy i doświadczenia od 3500zł
- szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe
- możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji