Ogłoszenie numer: 1759161, z dnia 2017-08-24
Kompleks dwóch hoteli z 393 pokojami, 16 multimedialnymi salami konferencyjnymi oraz premium wellness SPA no. 5, działający pod markami z rodziny Hilton Worldwide w Krakowie - Doubletree by Hilton hotel Krakow & Convention Center oraz Hampton by Hilton Krakow poszukują idealnego kandydata na stanowisko:
Kierownik Restauracji i Baru
Miejsce pracy: Kraków
Opis stanowiska
- Odpowiedzialność za sprawne i efektywne funkcjonowanie wszystkich aspektów gastronomii hotelowej (restauracja/bar)
- Motywowanie, organizowanie i nadzorowanie pracy podległego zespołu - w tym przede wszystkim kelnerów
- Poprawa wyników (food cost, beverage cost, jakość produktu – zadowolenie gości)
- Realizacja budżetu gastronomii (dla podległych outletow)
- Nadzór nad inwentaryzacjami
- Kreowanie pozytywnego wizerunku obiektu od strony gastronomicznej - wzrost sprzedaży indywidualnej (poprawa jakości serwisu kelnerskiego)
Wymagania
- Wykształcenie wyższe
- Min. 2 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku - doświadczenie w hotelowej restauracji będzie dużym atutem
- Poparte sukcesami doświadczenie w zarządzaniu oraz rozwoju obiektu gastronomicznego
- Dobra znajomość j. angielskiego
- Doskonałe umiejętności organizacyjne, umiejętność zarządzania czasem i ustalania priorytetów
- Wysokie kompetencje managerskie – umiejętność skutecznej motywacji i zarządzania zespołem
- Kreatywność, innowacyjność, samodzielność, wysoka kultura osobista
- Wysokie umiejętności interpersonalne, szczerość, otwartość, komunikatywność
- Dyspozycyjność
- Pasja w działaniu i pozytywne nastawienie do otoczenia
Oferujemy
- Pracę w prestiżowym hotelu należącym do międzynarodowej sieci
- Udział w szkoleniach
- Opieka medyczna LuxMed
- Stabilne zatrudnianie w oparciu o umowę o pracę
- Atrakcyjne zniżki w pozostałych hotelach grupy Hilton
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.