Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Małopolskie Kraków Kierownik Lokalu Gastronomicznego Kraków
Kierownik obiektu - punkty gastronomiczne / katering

Kierownik obiektu - punkty gastronomiczne / katering

Grupa Kapitałowa Naprzód
Kraków
praca stacjonarna
2034 dni temu

Grupa Kapitałowa „Naprzód” jest grupą spółek, które zajmują się specjalistyczną obsługą nieruchomości, począwszy od utrzymania czystości na terenie i wokół budynków, poprzez ochronę mienia, obsługę techniczną, konserwacje urządzeń na terenie obiektu aż do specjalistycznej obsługi szpitali w zakresie dbania o czystość, żywienia zbiorowego, cateringu i pomocy przy obsłudze pacjenta.

Jesteśmy firmą prężnie działającą, utrzymującą się wśród liderów branży. Zatrudniamy w całym kraju ponad 8 000 pracowników, a nasze roczne przychody przekraczają 300 mln złotych.

 

W związku z rozwojem poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko:

Kierownik obiektu - punkty gastronomiczne / katering
Miejsce pracy: Kraków
Opis stanowiska:
  • zarządzanie personelem
  • zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami
  • prowadzenie dokumentacji księgowej i magazynowej. raportów kasowych, wystawianie faktur
  • nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń
  • odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów
  • kontrola zamówień, zarządzanie wsadem
  • odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego
  • nadzorowania gospodarki odpadami powstałymi w wyniku prowadzonej działalności
Od kandydata oczekujemy:
  • co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w sektorze produkcji w gastronomii
  • wykształcenie wyższe (preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne)
  • praktycznej wiedzy z zakresu żywienia zbiorowego (podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)
  • dobrej znajomości obsługi komputera i sprzętów biurowych
  • znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
  • znajomość przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
  • dyspozycyjności
  • systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
  • umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
  • posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferujemy:
  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
  • stabilne warunki pracy
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...