Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,
poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:
Kierownik obiektu gastronomicznego
Miejsce pracy: Święte/Środa Śląska
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, z terminowymi wypłatami,
- Praca od poniedziałku do piątku w godz.8 -16 ,
- Benefity – karta sportowa oraz prywatna opieka medyczna,
- Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia,
- Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku.
- Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji,
- Zarządzanie podległym personelem, rekrutacje, układanie grafików zgodnie z zasadami prawa pracy, motywowanie i szkolenie pracowników,
- Koordynacja i nadzór nad realizacją usługi, stałe monitorowanie poziomu satysfakcji klienta, opracowywanie niezbędnych raportów i dokumentacji.
- Kontrola kosztów i realizowanie założeń budżetowych obiektu, analiza kosztów i przygotowywanie planów optymalizacji,
- Budowanie i utrzymywanie stałej, dobrej relacji z klientem,
- Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych,
- Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP.
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej,
- Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej, analizy wyników finansowych oraz optymalizacji kosztów,
- Znajomość prawa pracy i doświadczenie w zarządzaniu podległym zespołem (min 15 osób),
- Bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność pracy pod presją czasu,
- Odpowiedzialność za wyniki podległej jednostki,
- Praktyczna znajomość systemu HACCP,
- Kreatywność i otwartość na zmiany, elastyczne podejście,
- Komunikatywność, chęć do pracy z ludźmi,
- Wykształcenie min średnie,
- Dobra znajomość pakietu MS Office.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.