Znany w Zielonej Górze lokal gastronomiczny na 150 osób, zatrudniający ok 15 osób, działający 11 lat.
Kierownik lokalu gastronomicznego
Miejsce pracy: Zielona Góra
Zadania:
- Motywowanie pracowników w zarządzaniu restauracją.
- Przeprowadzanie szkoleń dla personelu.
- Współodpowiedzialność za realizację założeń budżetowych.
- Współodpowiedzialność za rozliczenia finansowe i stany magazynowe.
- Prowadzenie dokumentacji restauracji,przyjmowanie towaru,analiza cen produktów.
- Budowanie partnerskich relacji z Gośćmi.
- Zapewnienie Gościom wysokiej jakości produktów oraz profesjonalnej obsługi.
Oczekujemy od Ciebie:
- Minimum dwuletniego doświadczenia na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej.
- Mile widziana znajomość zagadnień z zakresu obsługi programów gastronomicznych,gastro szef,pos.
- Dobrej organizacji pracy własnej (godziny pracy wieczorne i nocne).
- Pozytywnej energii i otwartości na zmiany.
- Sprawnego posługiwania się pakietem MS Office.
- Zainteresowania trendami gastronomicznymi.
- Wykształcenia gastronomicznego, które będzie dodatkowym atutem.
Oferujemy:
- Umowę o prace.
- Atrakcyjne wynagrodzenie od 3500 PLN netto.
- Kontrakt menadżerski( PREMIA OD OSIĄGNIĘTYCH WYNIKÓW FINANSOWYCH).
- Samochód służbowy po okresie próbnym (nowy z salonu).