- Ocenianie surowców i nadzorowanie jakości wyrobów gotowych.
- Wprowadzanie i monitorowanie dokumentacji zapewniającej jakość (HACCP, IFS).
- Nadzór nad procesem produkcyjnym oraz współpraca międzydziałowa.
- Wykształcenie średnie lub wyższe z zakresu zarządzania produkcją, zarządzania jakością lub technologii żywności.
- Znajomość systemów zarządzania jakością HACCP, IFS/BRC (preferowane).
- Doświadczenie w branży spożywczej w dziale jakości (doświadczenie mile widziane).
- Kompetencje interpersonalne: odpowiedzialność, sumienność, asertywność i zdolność do zarządzania zespołem.
- Możliwość rozwoju zawodowego i atrakcyjne wynagrodzenie.
- Stałe zatrudnienie na pełny etat.
- Przyuczenie do zawodu oraz pracę w systemie zmianowym.
Poznaj
Sona Sp. z o.o.
SoNa Sp. z o.o. od ponad 30 lat dostarcza milionom Klientów w całej Polsce smaczne, bogate w substancje odżywcze ryby oraz owoce morza. Z zaangażowaniem wybieramy hodowców i dostawców, którzy na pierwszym miejscu – tak jak my- stawiają jakość i najwyższe standardy.
W połączeniu z zaawansowaną technologią produkcji i pasją naszych pracowników uzyskujemy produkty, które cieszą się uznaniem najbardziej wymagających Klientów. Smak naszych ryb wędzonych zdaniem wielu koneserów jest wyśmienity, dzięki unikalnej technologii wędzenia. Świadczą o tym liczne nagrody, którymi jesteśmy wyróżniani od lat.