Czarna Góra Resort to całoroczne centrum górskich aktywności outdoorowych z ośrodkiem narciarskim i Bike Parkiem na czele,nowoczesne hotele i apartamentowce z zapleczem konferencyjnym, skibary i restauracje oraz centra SPA & wellnes. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.
Kierownik do spraw gastronomii, jak sugeruje sama nazwa stanowiska, jest osobą odpowiedzialną za nadzorowanie i koordynowanie prac podległego personelu, zajmującego się gastronomiczną stroną funkcjonowania hotelu, restauracji, etc.
Głównym zadaniem kierownika jest zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych posiłków, weryfikowanie prac personelu pod kątem wewnętrznych norm jakości i założonego harmonogramu. Jeżeli interesuje Cię praca nad dynamicznie rozwijającą się i ciekawą marką, zapraszamy do aplikowania na stanowisko:
- samodzielne i kompleksowe zarządzanie Działem Gastronomii
- odpowiedzialność za zapewnienie wysokiej jakości świadczonych przez hotel usług zgodnie ze standardami i procedurami
- współtworzenie budżetów, polityki cenowej, strategii sprzedażowej oraz operacyjnej
- kierowanie i nadzorowanie pracą kelnerów i barmanów
- rekrutacja oraz szkolenie podległego zespołu
- zapewnienie sprawnego skoordynowania działań ludzi, maszyn i urządzeń by stworzyć najlepszej jakości produkty gastronomiczne
- utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek
- nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu
- monitoring trendów w zakresie Gastronomii
- tworzenie właściwej atmosfery pracy
- planowanie, rozliczanie i kontrola pracy podległego zespołu
- współpraca z innymi działami w celu upewnienia dobrej jakości usług w całym hotelu
- koordynowanie cyklicznych wydarzeń w restauracji oraz wprowadzanie nowego menu
- kontrola stanów magazynowych i zamawianie towaru
- zapewnienie prawidłowego przepływu dokumentacji związanej z zatrudnieniem pracowników działu gastronomii
- minimum 2 lata doświadczenia zawodowego na równorzędnym stanowisku kierowniczym w dziale gastronomii
- umiejętność kompleksowego zarządzania gastronomią w hotelu
- bardzo dobrze rozwinięte zdolności interpersonalne, dobra organizacja pracy własnej i zespołu
- zdolności analityczne, odporność na stres i wysoka kultura osobista
- umiejętność delegowania zadań i motywowania zespołu
- umiejętność gospodarowania towarem oraz nadzór nad gospodarką magazynową
- zaangażowanie oraz dyspozycyjność
- tworzenie raportów i zestawień
- miła aparycja i wysoka kultura osobista
- dużo uśmiechu i pozytywnego nastawienia
- umiejętności motywacyjne, szkoleniowe
- umiejętność szybkiego reagowania i znajdywania rozwiązań w stresujących sytuacjach
- pracę z ciekawą marką
- elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)
- swobodną atmosferę
- zakwaterowanie
- możliwość rozwoju i współpracy z doświadczonym i dynamicznym zespołem tworzącym przyjazną i twórczą atmosferę
- prywatna opieka medyczna