Ogłoszenie numer: 1941672, z dnia 2018-03-28
Kompleks dwóch hoteli z 393 pokojami, 16 multimedialnymi salami konferencyjnymi oraz premium wellness SPA no. 5, działający pod markami z rodziny Hilton Worldwide w Krakowie - Doubletree by Hilton hotel Krakow & Convention Center oraz Hampton by Hilton Krakow, poszukują idealnego kandydata na stanowisko:
Kierownik Gastronomii
Miejsce pracy: Kraków
Opis stanowiska
- Zarządzanie kilkuosobowym zespołem pracowników
- Efektywne planowanie pracy podległemu zespołowi
- Dbanie o wizerunek całej gastronomii Hotelu (restauracja, bar, dział bankietów)
- Współpraca przy planowaniu akcji promocyjnych
- Współpraca z Szefem Kuchni w ramach organizacji przyjęć
- Kontakt z klientami w ramach organizacji imprez okolicznościowych oraz firmowych
- Przygotowywanie ofert dla Klientów
- Prowadzenie rozliczeń finansowych, stanów magazynowych, planów budżetowych
- Kontakt z dostawcami, optymalizacja kosztów zakupów
- Ścisła współpraca z innymi działami oraz Dyrekcją
- Dbanie o wysoki standard usług oraz zadowolenie klientów
Wymagania
- Wykształcenie min. średnie
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
- Min. 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
- Doświadczenie w budowaniu i utrzymywaniu relacji z klientami
- Prawo jazdy kat. B
- Doskonała znajomość specyfiki pracy w branży gastronomicznej oraz rynku dostawców
- Umiejętności negocjacyjne, sprzedażowe
- Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
- Dobra organizacja czasu pracy zespołu
- Umiejętność rozwiązywania konfliktów oraz pracy pod presją czasu
- Dyspozycyjność
Oferujemy
- Umowę o pracę
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Rozwój w najbardziej dynamicznej sieci regionu
- Opiekę lekarską w prywatnej klinice
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.