Hotel**** w Krakowie przyjmie pracownika na stanowisko:
Kierownik gastronomii
Miejsce pracy: Kraków
Zadania:
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu, planowanie i organizacja imprez okolicznościowych, współpraca z działem marketingu przy organizacji imprez innego typu
- kierowanie zespołem kilkunastu osób – planowanie pracy (harmonogramy), motywowanie, kontrola i rozwój pracowników
- kontrola standardów jakości
- raportowanie wyników i działań do Dyrektora Hotelu
- kontrola kosztów gastronomicznych (zgodnie z budżetem) oraz stanów magazynowych
- współpraca z działem marketingu w zakresie promocji i działań marketingowych mających na celu zwiększenie przychodów gastronomii
- współtworzenie menu dla potencjalnych klientów hotelu
Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie
- doświadczenie zawodowe w branży hotelarskiej, w tym co najmniej dwuletnia praktyka na podobnym stanowisku
- praktyczna znajomość zasad rozliczania pracy gastronomii hotelowej
- wysoka umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
- łatwość w budowaniu relacji i elastyczność we współpracy z innymi, kreatywność, umiejętność delegowania obowiązków
- obowiązkowość, sumienność, dyspozycyjność, samodzielność
- znajomość języka angielskiego
- znajomość programu „Gastro Szef" lub Chef- S4H będzie dodatkowym atutem
Oferujemy:
- umowę o pracę
- pracę w młodym, dynamicznym zespole i w miłej atmosferze
- dużą samodzielność