Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Gastronomii

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 godz.
    Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    4 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    12 dni
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Technolog Żywności

    ER Group   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    11 godz.
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Warszawa Kierownik ds. Gastronomii Warszawa
Kierownik Gastronomii w Oddziale Cateringowym

Kierownik Gastronomii w Oddziale Cateringowym

Food & Catering Services
Warszawa
kierownik/koordynator
umowa o pracę
praca stacjonarna
1274 dni temu

Food & Catering Services jest oddziałem Polskiego Holdingu Hotelowego Sp. z o.o., drugiej największej spółki hotelowej w Polsce, a pierwszej z wyłącznie polskim kapitałem, zarządzający kilkunastoma hotelami rozlokowanymi w różnych częściach kraju. Zespół tworzą pasjonaci kulinariów z wieloletnim doświadczeniem, którzy doskonale czują się zarówno przygotowując małe, kameralne indywidualne zamówienia, jak i te duże, które wymagają czasu i zaangażowania sporych sił. Wśród naszych zadowolonych klientów są takie firmy, jak Państwowe "Porty Lotnicze", Polska Grupa Lotnicza SA oraz Welcome Airport Services Sp. z o.o. To nasze dania trafiają do pasażerów, którzy korzystają z salonów Executive Lounge i VIP na warszawskim Lotnisku im. Fryderyka Chopina.

 

Aktualnie poszukujemy do pracy kandydatów na stanowisko:

Kierownik Gastronomii w Oddziale Cateringowym
Miejsce pracy: Warszawa

Oczekiwania:

  • Koordynowanie kuchni cateringowej
    • Organizacja pracy i nadzór nad podległym personelem
    • Nadzór i kontrola towaru (żywności) pod względem ilościowym oraz jakościowym w hotelowym magazynie żywności.
    • Nadzór i kontrola nad zapewnieniem najwyższej jakości i estetyki produkowanych potraw zgodnie z obowiązującą recepturą i wyznaczonym kosztem na produkcję danej potrawy.
    • Nadzór i kontrola prawidłowego magazynowania żywności i sprzętu.
    • Nadzór nad przestrzeganiem procedur i norm w zakresie HACCP, BHP, PPoż i Sanepid.
    • Opracowywanie nowych receptur, proponowanie nowych rozwiązań i pomysłów.
    • Opracowywanie nowych pozycji menu przy dbałości o utrzymanie właściwego poziomu kosztu surowca (Food Cost).
    • Dbałość o realizację dostaw przy zachowaniu wysokich standardów, jakości i przechowywania transportowanej żywności
    • Dbałość o zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klientów przez zapewnienie terminowych dostaw
    • Nadzór nad przestrzeganiem procedur i norm w zakresie użytkowania samochodów przeznaczonych do dostaw cateringu
  • Realizacja zadań budżetowych wyznaczonych dla oddziału cateringowego przez Dyrekcję Oddziału i Zarząd Spółki.
  • Odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie zespołu oddziału cateringowego oraz organizację pracy podległym pracownikom.
  • Dbałość o wzrost wartości sprzedaży i racjonalizację kosztów.
  • Dbałość o zwiększenie przychodu z działalności cateringowej oraz uzyskiwanie zaplanowanych wyników ekonomiczno-finansowych.
  • Dbałość o jakość świadczonych usług z uwzględnieniem standardów i wytycznych spółki.
  • Nadzór i kontrola jakości usług cateringowych oferowanych przez oddział.
  • Monitorowanie działań konkurencji oraz planowanie odpowiedniej strategii w zależności od zmian zachodzących na rynku.

Oferujemy:

  • pracę w stabilnej i prestiżowej firmie
  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, stałe wynagrodzenie zasadnicze wraz z premią zgodnie z regulaminem premiowania w Spółce
  • opiekę medyczną sponsorowaną przez pracodawcę oraz możliwość skorzystania z dodatkowych pakietów na specjalnych warunkach
  • rozbudowany pakiet świadczeń socjalnych
  • pakiety ubezpieczeń na życie dla pracownika i członków rodziny na preferencyjnych warunkach
  • obiady pracownicze na specjalnych warunkach
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • możliwość podnoszenia kwalifikacji poprzez profesjonalne szkolenia

Prosimy o dopisanie w przesyłanym CV klauzuli:


Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polski Holding Hotelowy sp. z o.o. ul. Komitetu Obrony Robotników 39G 02-148 Warszawa, moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, w celu realizacji procesu rekrutacyjnego.


W przypadku zainteresowania udziałem w przyszłych procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polski Holding Hotelowy sp. z o.o. ul. Komitetu Obrony Robotników 39G 02-148 Warszawa, moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych, które będą mieć miejsce w okresie 1 roku od dnia wyrażenia zgody.


Twoje dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z Polityką Prywatności Polskiego Holdingu Hotelowego sp. z o o., dostępną na stronie http://phh.pl/polityka-prywatnosci-dla-kandydatow-do-pracy/


Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Pozostałym osobom dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.

 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Gastronomii

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 godz.
    Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    4 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    12 dni
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Technolog Żywności

    ER Group   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    11 godz.
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...