Najnowsze oferty pracy

  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Gastronomii / F&B Manager

Best Western Plus Hotel Ferdynand
Rzeszów
praca stacjonarna
3027 dni temu

Ogłoszenie numer: 1206687, z dnia 2016-08-04

Prowadzi rekrutację na stanowisko:

Kierownik Gastronomii / F&B Manager

Miejsce pracy: Rzeszów

Nr Ref.: Kierownik Gastronomii

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie obszarem gastronomicznym ( restauracja, kawiarnia, kuchnia śniadaniowa, room service)

  • Nadzorowanie obsługi konferencji i cateringu

  • Nadzór nad zespołem podległych pracowników oraz nadzór nad jakością wykonywanych obowiązków

  • Odpowiedzialność za obsługę gościa zgodnie z wytyczonymi standardami

  • Ścisła współpraca z Szefem Kuchni oraz działem sprzedaży

  • Organizacja zaopatrzenia, przejmowanie i inwentaryzacja towaru w gastronomii hotelowej

  • Współpraca z dostawcami i kontrahentami zewnętrznymi

  • Rekrutacja i szkolenie podległego personelu w celu zapewnienia standardów obsługi

     

     

     

Wymagania

  • Udokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku

  • Wszechstronna znajomość standardów obsługi gości w gastronomii

  • Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych w tym marketingu związanego z gastronomią, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej

  • Umiejętność tworzenia grafików pracy i rozliczanie czasu pracy

  • Doświadczenie w zarządzaniu i nadzorowaniu pracowników oraz egzekwowaniu poleceń

  • Doświadczenie w pracy z gotówką, terminalem kart płatniczych, systemami gastronomicznymi

  • Dyspozycyjność i duża samodzielność w podejmowaniu decyzji

  • Mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego

     

     

Oferujemy

  • Stabilną i odpowiedzialną pracę

  • Atrakcyjne wynagrodzenie

  • Możliwość rozwoju zawodowego

  • Pracę w prestiżowym hotelu

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...