Ogłoszenie numer: 1206687, z dnia 2016-08-04
Prowadzi rekrutację na stanowisko:
Kierownik Gastronomii / F&B Manager
Miejsce pracy: Rzeszów
Nr Ref.: Kierownik Gastronomii
Opis stanowiska
-
Zarządzanie obszarem gastronomicznym ( restauracja, kawiarnia, kuchnia śniadaniowa, room service)
-
Nadzorowanie obsługi konferencji i cateringu
-
Nadzór nad zespołem podległych pracowników oraz nadzór nad jakością wykonywanych obowiązków
-
Odpowiedzialność za obsługę gościa zgodnie z wytyczonymi standardami
-
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni oraz działem sprzedaży
-
Organizacja zaopatrzenia, przejmowanie i inwentaryzacja towaru w gastronomii hotelowej
-
Współpraca z dostawcami i kontrahentami zewnętrznymi
-
Rekrutacja i szkolenie podległego personelu w celu zapewnienia standardów obsługi
Wymagania
-
Udokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku
-
Wszechstronna znajomość standardów obsługi gości w gastronomii
-
Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych w tym marketingu związanego z gastronomią, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
-
Umiejętność tworzenia grafików pracy i rozliczanie czasu pracy
-
Doświadczenie w zarządzaniu i nadzorowaniu pracowników oraz egzekwowaniu poleceń
-
Doświadczenie w pracy z gotówką, terminalem kart płatniczych, systemami gastronomicznymi
-
Dyspozycyjność i duża samodzielność w podejmowaniu decyzji
-
Mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego
Oferujemy
-
Stabilną i odpowiedzialną pracę
-
Atrakcyjne wynagrodzenie
-
Możliwość rozwoju zawodowego
-
Pracę w prestiżowym hotelu