5-gwiazdkowy hotel położony w eleganckiej dyplomatycznej dzielnicy Warszawy, w sąsiedztwie ambasad i królewskich ogrodów Parku Łazienkowskiego. Komfortowe wnętrza konferencyjne i profesjonalna obsługa gwarantuje sukces każdego spotkania biznesowego.
Regent Warsaw Hotel poszukuje osoby na stanowisko
Kierownik ds. Gastronomii
Miejsce pracy: Warszawa
Główne zadania:
- Zarządzanie działem gastronomii w zakresie czynności operacyjnych i administracyjnych,
- Planowanie i realizacja kalendarza promocji gastronomicznych,
- Planowanie czasu pracy oraz koordynowanie pracy podległych pracowników,
- Realizacja celów budżetowych,
- Zapewnienie wysokiej jakości usług i relacji z gośćmi,
- Prowadzenie dokumentacji towarowej działu oraz kontrolowanie kosztów,
- Współpraca z innymi działami hotelu,
- Pomoc w pracy operacyjnej.
Wymagania:
- Doświadczenie na podobnym stanowisku,
- Wysoka kultura osobista,
- Uprzejmość i nastawienie na wysoką jakość obsługi gościa,
- Pozytywne usposobienie i umiejętności komunikacyjne,
- Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
- Umiejętność pracy w zespole,
- Samodzielność i dobra organizacja pracy,
- Mile widziana znajomość systemów gastronomicznych, w tym Micros-Symphony, Materials Control, EMC.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- Pracę w dynamicznym zespole,
- Pakiet świadczeń socjalnych i motywacyjnych (ubezpieczenie grupowe na życie, pakiety świadczeń medycznych, dofinansowanie wczasów i posiłków, paczki i bony świąteczne, preferencyjne stawki pracownicze na pobyty w hotelach),
- Możliwość rozwoju zawodowego w ramach Grupy Polski Holding Hotelowy,
- Atrakcyjne stawki pracownicze na pobyty w hotelach należących do Grupy Polskiego Holdingu Hotelowego.