Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Małopolskie Kraków Kierownik Lokalu Gastronomicznego Kraków
Kierownik baru w jednym z lokali sieci kawiarni

Kierownik baru w jednym z lokali sieci kawiarni

GRANER-ICE
Kraków
praca stacjonarna
2713 dni temu

Ogłoszenie numer: 1666866, z dnia 2017-06-19

 

Dynamicznie rozwijająca się sieć kawiarni zatrudni na terenie Krakowa.

Kierownik baru w jednym z lokali sieci kawiarni

Miejsce pracy: Kraków

 

Wymagania

  • doświadczenie w gastronomii (mile widziane doświadczenie w zarządzaniu zespołem)
  • kreatywność i zaangażowanie
  • dbałość o przestrzeganie ustalonych standardów marki
  • przygotowywanie raportów i analiz sprzedaży
  • zaangażowanie i dyspozycyjność
  • zamiłowanie do picia kawy

Mile widziane jest prawo jazdy kat. B. lub umiejętność szybkiej jazdy na rowerze

Oferujemy

  • możliwość rozwoju zawodowego
  • progresywne zwiększanie odpowiedzialności
  • własny komputer i telefon
  • pracę w młodym, dynamicznym zespole
  • wsparcie Głównego Managera
  • stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
  • szkolenia tematyczne
  • pracę dla modnej i rozpoznawalnej marki
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...